perjantai 5. heinäkuuta 2013

Snowdenin paljastukset NSA:n järjestämiä?

Mutta mikä saa Edward Snowdenille tällaista erikoiskohtelua joukkotiedotusvälineiltä, koska kaikki jotka ovat valtamediaa seuranneet jo useita vuosia aktiivisesti ns. hyvällä medialukutaidolla, niin tietävät kyllä tasan tarkkaan sen, että Sionistinen maailmanhallitus ja heidän omistavat ja hallinnoimat monikansalliset mediakorporaatiot ei ota koskaan ylimääräisiä riskejä julkaisemalla täysin aitojen poliittisten toisinajattelijoiden paljastuksia vaikka NSA:sta. Sillä tällaisten uutisointien takana on aina joku intressi, jonka tarkoituksena on jollain tasolla hyödyttää Yhdysvaltain hallintoa sekä Pentagonin sotilastiedustelua tämän propagandan avulla.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/07/nsa-vuotaja-snowdenin-hamarat-taustat.html

Snowdenin tapauksessa on sen verran omituisuutta, että voidaan perustellusti argumentoida, että Snowdenin paljastukset ovat NSA:n järjestämiä. Ilmeisesti NSA pyrkii peittämään jotain näillä paljastuksilla.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/07/nsa-vuotaja-snowdenin-hamarat-taustat.html

NSA voisi pyrkiä esim. peittämään jotain vielä huomattavasti arkaluontoisempaa salaisuutta.
http://jonrappoport.wordpress.com/2013/06/25/ed-snowden-nsa-and-fairy-tales-a-child-could-see-through/

Tälläisella "suurella" paljastuksella saadaan sitten peitettyä todellinen tilanne ja keskitettyä yleisön huomio tähän vakoiluun ja varsinainen mahtava salaisuus jää taustalle. Varsin ovela veto siis.

Lisäksi tällä Snowdenin paljastuksilla voidaan pikkuhiljaa totuttaa ihmiset siihen ajatukseen, että kansalaisia vakoillaan. Todellinen vakoilu voi sitten olla useita kertaluokkia suurempaa.
http://suppelaiset.blogspot.fi/2013/06/kaytannon-suppelaisuus.html

http://juffo.blogspot.fi/2013/07/vatikaani-ja-ufot.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2013/07/onko-enaa-kysymyksia-nato-niinistosta.html

Voi olla, että iso "suhteellisen" demokraattinen järjestelmä, jossa kansalaiset nauttivat suhteellisen laajasta vapaudesta, ei voi yksinkertaisesti toimia ilman tälläistä laajamittaista vakoilua ja manipulointia. Voi olla, että käytännön ongelmat pakottavat yhteiskunnan turvaamaan toimintansa manipuloinnilla ja vakoilulla. Tämä johtuu siitä, että vapaus vaatii vastuullisuutta mutta ihmiset eivät yleisesti kykene toimimaan riittävän vastuullisesti jolloin järjestelmää on pakko manipuloida, että se saadaan toimimaan.

Nyt sitten voidaan tietysti kysyä, että onko järjestelmä, jossa näitä vapausasteita ei ole parempi kuin tälläinen raskaasti manipuloitu "vapaus". Uskoakseni voidaan argumentoida riittävän uskottavasti, että manipuloitu ja illusorinen vapaus on tiukasti ohjattua järjestelmää parempi monessa mielessä. Ainakin ihmisten käyttäytyminen voi olla vapaampaa ja ihmiset voivat subjektiivisesti kuitenkin kokea olevansa vapaampia vaikkakin järjestelmää joudutaan manipuloimaan ja vakoilemaan.
http://pjarvinen.blogspot.fi/2013/06/perspektiivia-nsa-vakoiluun.html

Luultavasti yhteiskunnan on väistämättä manipuloitava kansalaistensa kokemaa todellisuutta, että ihmiset voivat kokea elävänsä ja että kansalaiset voivat kokea elämänsä merkityksellistä elämää. Tälläinen todellisuus manipulaatio mahdollistaa ihmisille paremmat elinolosuhteet kuin ilman sitä eli se voi parhaimmillaan olla hyväksi vaikkakin voidaan tietysti argumentoida että ihmisillä olisi oikeus tietää totuus. Ainut ongelma tässä on, että totuus ei tee ihmisiä onnellisiksi eikä se myöskään hyödytä heitä; ei subjektiivisesti eikä objektiivisesti. Luultavasti ihmisten kokema tyytyväisyys olisi alhaisempi jos ihmiset tietäisivät miten asiat ovat; illuusiot voivat parantaa yksilöiden ja koko yhteiskunnan tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Tärkeintä ihmisten onnellisuuden kannalta on tiettyjen elämää ylläpitävien illuusioiden ylläpito eikä niinkään totuus. Totuus ei ihmisten onnellisuuden ja elämän mielekkyyden kannalta ole kovinkaan arvokasta; etenkään tälläisissä asioissa, jotka eivät suoranaisesti edes kosketa ihmisen luontaisia intressejä (mielekäs elämä, terveys, läheisten terveys, toimeentulo, vaatetus, ruoka jne).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti