torstai 12. elokuuta 2021

Lapset kuriin

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) yllätti torstaina liki pitäen kaikki, kun se päätti kieltää lasten ja nuorten harrastukset pääkaupunkiseudulla.

Lähikontaktit ovat lapsilta kiellettyjä sisä- ja ulkotiloissa.

”Lähikontaktilla tarkoitetaan ihmisten oleskelua samassa sisätilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia toisiinsa ja ulkotilassa fyysistä kontaktia toisiinsa”, avi määrittelee.

Kirjaus tarkoittaa sitä, että viranomaiset kieltävät pääkaupunkiseudulla lapsilta jalkapallon, jääkiekon, pesäpallon, lentopallon, koripallon, salibandyn ja kaikkien muiden pallopelien pelaamisen ja käytännössä myös harjoittelun.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c875cbb1-7883-42b7-8ab7-82f9c4d051b8

Ihmisille on jostain tullut sellainen käsitys, että lapset ja muilla on erioikeuksia tautien suhteen. Taudit eivät kysele iskevät julmasti mutta asiallisesti. Taudeilta ei pääse valittamalla karkuun. 

Koulut pitää sulkea ja opetus järjestää etänä. Tälläistä peliä, että vaarannetaan ihmisten terveys lähiopetuksella ei voi hyväksyä. Kaikki opetus pitää viedä verkkoon; mitään muuta keinoa ei ole.

Kansat syvät rivit ovat pettyneitä hallitukseen. Ns. huulipunahallitus ei kykene toimimaan vaan jättää asiat tekemättä. Nyt pitäisi saa kehiin Persujen johtama kansanrintamahallitus. Tälläinen voisi toimia asiallisesti ja lopettaa pelleilyn.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti