torstai 14. heinäkuuta 2022

Tappajaroboteille oikeus tappaa

Elämme aikaa jolloin tappajaroboteilla on kädet täynnä töitä. Tapettavia on paljon. Työ sarkaa riittää ja ammattitaitoisista tappajaroboteista on kova pula.

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/tappajarobotteja-haluttaisiin-saadella-ukrainan-sota-monimutkaistaa-tilannetta/e8b50827-f792-4f97-ae35-699f11cffc8d

Tietyissä piireissä halutaan kuitenkin estää tappajarobottien ammattitoiminta. Tappajarobotilla on suuri vastuu työnsä laadusta. Moni valittaa että tappamiset tehdään vasemmalla kädellä eikä olla tarpeeksi tarkkoja. Tappajarobotin työ kuitenkin vaativaa ja moni ihminen ei halua tehdä tällaista arjen raadantaa. Mitä nyt voidaan tehdä? Ensiksi pitää luonnollisesti turvata tappajaroboteille riittävät sosiaaliedut. Esim. sairaslomaa ei nykyään käytännössä tappajaroboteille anneta, ja samoin erilaiset muut sosiaalietuudet puuttuvat kokonaan. Mitä voidaan tehdä? Paljonkin. 

Ensimmäiseksi pitäisi arvostaa sitä arkista raadantaa, jota tappajarobotit tekevät joka päivä. Tapettavia on paljon ja työtä tehdään ympärivuorokauden mitä omituisimmissa paikoissa aina Ukrainasta Afganistaniin. 

http://natonalla.blogspot.com/2022/02/ai-loylyttaa-ihmislentajan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti