perjantai 26. tammikuuta 2024

Vetoomus: äänestäkää Halla-ahoa

Kansan piirissä leviää nyt vetoomus siitä, että äänestäkää Halla-aho. Halla-aho on harmiton poliittinen pelle, joka ei varmasti pärjää Alexia vastaan vaan häviää 10-0. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt kannattaisi Alexin kannattajien äänestää Halla-ahoa. Samoin Olli Rehnin kannattajien kannattaisi nyt siirtyä äkkiä Halla-ahon kannattajiksi. Vain Halla-ahon pääsy toiselle kierrokselle takaa Alexander Stubbin varman ja helpon voiton. Konservatiivioikeiston kannattaisi nyt ryhmittäytyä Halla-ahon taakse.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2024/01/stubbia-voi-auttaa-aanestamalla.html

Käytännössä ääni Halla-aholle; on ääni Alexander Stubbille. Nyt isänmaallisten on toimittava ja äänestettävä! Lopuksi menevää sotilasmusiikkia!

 

3 kommenttia:

  1. Juujuu, äänestä sinä vaan Stppia, miestä jolla on nallekarkin selkäranka.

    VastaaPoista
  2. Suomen tasavallan nykyinen presidentti järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.
    Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että Suomen tasavallan nykyinen presidentti mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

    Lienee sanomattakin selvää, että Suomen tasavallan nykyinen presidentti parantaa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

    VastaaPoista