sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ääriliikkeiden valvontaa kiristettävä

Norjan traagiset tapahtumat ovat hälytys koko Euroopalle. Nyt pitää hyvien, suvaitsevien ihmisten rohkaista mielensä ja vastustaa äänekkäästi suvaitsemattomuutta ja ääriliikkeitä, niin poliittisia, isänmaallisia kuin uskonnollisiakin.
http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/11432173.html

Presidentti Martti Ahtisaari (SDP) on pitkälle oikeassa, ääriliikkeiden ei tule antaa enää mellastaa vapaasti. Suomessa on annettu järjestäytyneen vihapuheen mellastaa liian vapaasti.
http://www.ita-savo.fi/Etusivu/11433796.html

Fundamentalisteilla suunnasta riippumatta on paljon yhteistä ja se on totaalinen ihmishengen arvostuksen puute. Pohjoismaissa ei ole juurikaan Islamilaista fundamentalismia mutta Kristillistä fundamentalismia on sitäkin enemmän. Kristillistä fundamentalismia ei voi demokraattinen yhteiskunta hyväksyä sen paremmin kuin Islamilaistakaan vaan siihen tulee puuttua kaikin käytettävissä olevin keinoin.
Kolmekymmentäkaksivuotias Anders Breivik on tunnustanut ampuneensa kymmeniä ihmisiä Utöyan saarella perjantaina. Breivik on äärioikeistolainen radikaali, jolla on aktiivinen maahanmuuttoa vastustava poliittinen tausta norjalaisessa edityspuolueessa.
Poliisi kuvailee Breivikiä kiihkomieliseksi äärioikeistolaiseksi. Breivik on osallistunut aktiivisesti muun muassa maahanmuuttoa ja islamia vastustavilla verkkopalstoilla käytyyn keskusteluun.
 http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/114130-mita-tiedammme-epaillysta-ampujasta
Toivottavasti kaikki Kristityt papit sanoutuvat irti terrorismista.
http://jpoli.blogspot.com/2011/07/nationalistit-suomessa-kovaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti