perjantai 1. heinäkuuta 2011

Keskustan armokuolema

Skitsofreniasta kärsivä keskusta ei kahdeksan hallitusvuotensa aikana pystynyt selvittämään, onko se kumisaapas vai korkokenkä. Äänestäjät hämmentyivät. Onko ehdokas edelleen tupaillasta tuttu kylänmies, joka pelkää Jumalaa ja EU:ta? Ja joka hankkii rahat liikuntahalliin, vaikka sellaista ei tarvita?
Vai onko maakansan mies ruvennut rehentelemään? Menee maalikylään lipilaariksi naamioituneena ja kulkee kättelykäsi suorana pukuporukasta toiseen? Se on jees-miehen tapa edetä eikä sovi maitotankin kulmalla kasvaneelle.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=58167:luukkonen-keskustan-armokuolema&catid=1:politiikka&Itemid=30

Keskusta on lyhyessä ajassa kehkeytynyt kuolemaan tuomittu pienpuolue. Opposition pienimmällä puolueella ei ole juurikaan kansan parissa kannatusta eikä uskottavuutta.

Voi kysyä, oliko Kajaanin opettajakoulutuslaitoksen lakkauttaminen omaleimaista erottautumista kilpailijoista. Entä kannattiko uhkailla maaseudun postinkannon lopettamisella? Mitä maalla ajatellaan siitä, että mummon pissalle pitää rakentaa kallis jätevesipönttö?
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=58167:luukkonen-keskustan-armokuolema&catid=1:politiikka&Itemid=30

Mari Kiviniemi (Keskusta) jäi Keskutan viimeiseksi Pääministeriksi ja siitä kunnia hänelle. Tästä lähtien tulevaisuus kuuluu Persuille ja Timo Soinille ei Keskutalle.
http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/06/keskusta-oppositiossa.html

http://www.lintuperspektiivi.com/2011/07/valkoinen-voi-muuttua-mustaksi-mot.html

http://piruparka.com/kotimainen-politiikka/vetelaa-ja-halpahintaista/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti