keskiviikko 10. elokuuta 2011

Poliisia ei netissä tarvita

Kyseinen poliisi selittää toimintaansa esimerkiksi tässä kirjoituksessa, hyvin samaan tapaan kuin miten poliisin toimintaa foorumeilla on yleisesti ottaenkin selitelty. Siloteltu. Vääristelty siis. Annettu sellainen kuva siis, että poliisi on olemassa siellä auttaakseen ihmisiä heidän itsensä parhaaksi ja jotain pieniä tietoja vaan keräämässä. Todellisuudessa poliisin tehtävä ei ole ensijaisesti auttaa ihmisiä, vaan etsiä ja saada tuomittavaksi rikollisia kaikkia mahdollisia keinoja käyttäen. Tämä tuntuu lapsellisesti ajattelevilta ihmisiltä aina unohtuvan.
http://markusjansson.blogspot.com/2011/08/gestapo-kyttaa-foorumeilla.html

Poliisin toiminta on uhka vapaalle sanalle.
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2009/01/26/mika-illman-kurkistaa-kalskeen-selan-takaa/

Suomalainen poliisi ei ole Internetissä turvaamassa sananvapautta ja ihmisten oikeutta vapauteen vaan rajoittamassa ihmisten normaalia vuorovaikutusta. Valtiovalta hyvin harvoin (tai ei koskaan) ajaa ihmisten etua, korkeintaan valtiovalta suojelee eliitin etua ja suuryritysten etua.
http://www.effi.org/sananvapaus/

Sananvapaus tai ihmisoikeudet eivät ole koskaan olleet Suomen valtiolle tärkeät Suomessa. Sananvapaudesta ja ihmisoikeuksista jaksetaan kyllä huutaa jossain toisella puolella maailmaa mutta Suomessa valtiovalta ei ole koskaan niitä kunnioittanut vaan kohdellut väestöa varsin kehnosti ja sananvapautta kaikin mahdollisin keinoin rajoittaen.
http://sossumedia.blogspot.com/2011/08/suomen-maahanmuuttokriittiset-verkossa.html

http://murphyssoninlaw.blogspot.com/2011/08/en-protestoi-enaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti