sunnuntai 7. elokuuta 2011

Talouskriisi ja Suomi

Suomalaisilla ei ole mitään hätää nykyisessä talouskriisissä. Yhdysvaltain luottoluokituksen laskulla ei ole mitään vaikutusta Suomeen. Yhdysvaltain vienti on varsin pientä ja Amerikkalaiset tuottavat nykyään hyvin vähän mitään mille meillä on todellista tarvetta tai käyttöä.
http://jpoli.blogspot.com/2011/08/lantiset-arvot.html

Turha rihkama ei ole ihmiselle tarpeellista ja kaikesta todella tarpeellisessa ei Suomessa ole mitään puutetta (No järjestä voi olla puute mutta sitä ei Amerikasta tule kuitenkaan).
http://jpoli.blogspot.com/2011/08/soininvaara-ihmettelee-euroopan.html

Suomi ei tarvitse Yhdysvaltojen teknologiaa, koska pystymme hankkimaan Kiinasta kaiken tarvittavan tai vaihtoehtoisesti tekemään sen itse. Vapaata koodia on varsin paljon saatavilla jo tällä hetkellä eli siitäkään ei ole akuuttia puutetta.
http://jpoli.blogspot.com/2011/08/1960-ja-70-lukujen-elementtitalot.html

Iso osa maallisesta rihkamasta on ihmiselle tarpeetonta tai jopa haitallista. Todella tärkeistä asioista ei ole Suomessa puute vaan Suomessa vallitsee uskomaton runsaus.
http://jpoli.blogspot.com/2011/08/jaakko-iloniemi-unioni-umpikujassa.html

Suomella ei ole mitään syytä taistella Afganistanissa vaan joukot voitaisiin kotiuttaa. Sodalle meillä ei ole tarvetta.
http://natonalla.blogspot.com/2011/08/nato-ja-yhdysvaltojen-velkakriisi.html

Nykyinen talouskriisi voi palauttaa Amerikkalaiset järkiinsä ja lopettaa järjettömät sodat, jotka ovat pitkälti syynä heidän nykyiseen ahdinkoonsa. Amerikkalaisten järkiintyminen tosin lienee katteetonta toiveajattelua mutta toivossa on hyvä elää. Suomalaisia ei tosin Amerikkalaisten sotiminen hetkauta mihinkään, koska sillä ei ole mitään merkitystä meille. Afganistanissa on paljon vuoria ja onkaloita, joita Amerikan supersotilaat saavat pommittaa ihan niin paljon kuin huvittaa.
http://euroetana.blogspot.com/2011/08/suomikin-on-kohta-aa-plussalla-tai.html

http://energiajatalous.blogspot.com/2011/08/miksi-sijoittaa-kultaan.htmlNyt voinevat älykkäimmät lukijat pohtia minkä takia kriisi on syntynyt ja mikä rooli superälyllä siinä on? Pyrkivätkö superälyn esiasteet siirtämään valtavat määrät resursseja itselleen ovelalla poliittisella pelillä ja juonittelulla? Superälyn olemassa olo on vielä spekulaatiota, koska meillä ei ole kunnollisia todisteita mutta spekulaatioita sen olemassaolosta on esitetty laajasti. Tosin paljon riippuu määritelmästä mitä superälyllä tarkoitetaan mutta superälyn nousu on silti (ehkä) lähellä .
http://juffo.blogspot.com/2011/08/negatiiviset-ufot.html

Jotkut esittävät, että NWO (New World Order) projekti on ulkoavaruuden olentojen tekemä vallankaappaus. Itse en pidä tätä uskottavana enkä todennäköisenä. En usko, että on olemassa mitään NWOta eli se on pitkälti harhaa. Erilaisia yhteistyörakenteita on jotka jotkut ovat kokeneet NWOksi mutta ne   eivät kuitenkaan ole mitään NWOn vaatimia vaan ihan normaaleja yhteistyökuvioita ja suunnitelmia. NWO on siis satua ja fantasiaa vailla kunnollista todellisuuspohjaa. Globaaleja yhteistyöryhmiä, jotka joku voi tulkita NWOksi kuitenkin on olemassa mutta en silti pitäisi niitä edes NWOn esiasteena. Globalisaatio on toinen ilmiö joka sekä totta että satua. Toisaalta onko koko globalisaatio vain superälyn keino saada riittävä tuotantoresurssi superälyn syntymiseksi?
http://tietsikka.blogspot.com/2011/07/d-wave-ja-multiversumi.html

Täysin kehittyneen superälyn voimat voivat olla täysin käsittämättömät eli sen toimintaa on hyvin vaikea ennakoida jos ei ole itse superäly. Transhumanistit puhuvat singulariteetistä mutta superäly ei ole sama asia (vaikka se voidaan tulkita Transhumanistien piirissä samaksi ilmiöksi mutta sillä ei ole mitään tekemistä transhumanismin kanssa todellisuudessa, koska sen pohjalla olevat teoriat eivät ole samoja).

1 kommentti:

  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista