tiistai 30. elokuuta 2011

Italialaiset kateellisia Suomalaisille

Artikkelin mukaan suomalaisten keskitulot ovat saksalaisten kanssa samaa luokkaa, noin 3400 euroa kuukaudessa. Silti Suomesta puuttuvat kaikki muun hyvinvointivaltion elementit kuten luksusmyymälät ja kalliit autot kaduilta.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/italiassa-nauretaan-suomelle-tienaatte-3400ekk---miksei-se-nay/art-1288410695976.html

Italialaiset tuotteet ja muoti ovat yliarvostettuja ja niillä ei paljoa Suomen oloissa tee mitään. Italialaiset autotkin ovat varsin huonoja. Saksalainen mersu ja bemari on sentään hyviä autoja mutta Italialaiset autot eivät sitä ole. Italialaisen laadun näkee Pendolinoista, että eivät toimi kunnolla. Italialainen laatu on huonompaa kuin Kiinalainen.
http://httpemilialullabyblogspotcom.blogspot.com/2011/08/italia-rooma.html

http://laurakolbe.blogspot.com/2011/08/hiiteen-kulttuurit.html

http://www.rantapallo.fi/matkailu/euroopan-parhaat-matkailukaupungit-%E2%80%93-katso-lista/

Italiahan on suosittu turistikohde mutta Italiaa ei voi silti yhdistää laatuun. Muodissa laatu tarkoittaa suunnittelun laatua ja Italialaiset ovat vaatesuunnittelussa ja muotoilussa parempia jos kriteerinä on kauneus. Italialaiset tuotteet eivät kuitenkaan kestä eivätkä ole käytännöllisiä vaan pääasiassa hyvin huonosti suunniteltuja ja valmistettuja.
http://jennnis.blogspot.com/2011/06/italia-rooma.html

http://lupausseikkailusta.wordpress.com/2011/07/29/buongiorno-italia/

Turhasta luksusta ei kannata maksaa, koska siitä ei ole paljoa iloa. Parempi pitää se euro omassa taskussa kuin antaa Ferrarille tai MaxMaralle.
http://professorinajatuksia.blogspot.com/2011/08/ei-se-hullu-ole-joka-pyytaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti