keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Koulutappajat liikkeellä

Nyt ovat koulutappajat lähteneet liikenteeseen. Me JPolissa jo kirjoitimmekin, että ympäri Suomea suunnitellaan iskuja. Tilanne hyvin vakava!

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/cc605a53-258e-4635-bb9a-6fb5039f8861

Ohjeena on tämä. Jos vain voitte; niin älkää laskeko lastanne kouluun. Nyt on sellainen tilanne päällä useammassakin koulussa. Tilanne on todella kriittinen. Ilmeisesti poliisi on saanut tietoonsa suuren määrän uhkauksia. Todellisessa tilanteessahan uhkausta ei tehdä ettei koulu ehdi evakuoida lapsia eli siinä mielessä uhatut koulut voivat turvallisia. Koulu iskujen suunnittelijat ovat yleensä varsin ovelia eli he osaavat kyllä harhauttaa viranomaisia mutta joku uhkaus voi olla todellinen.

Nyt kannattaa vanhempien olla varovaisia lasten suhteen.

Olen tässä koostanut listan asioista mitä vanhemmien pitäisi seurata:

1. Lapsi tullut ns. ilmastouskoon. Tämä on varsin vaarallinen piirre. Erityisesti jos lapsi käyttää sanaa Elokapina tai sen englannin kielistä muoto Extinction Rebellion (XR). Kannattaa seurata mitä lapset katsovat netistä. Lapset yrittävät varmasti salata tällaisen toiminnan mutta viisas vanhempi voi kuitenkin löytää merkkejä siitä.

2. Makkara vaihtuu Tofuun. Tämä on kyllä todellinen merkki alkavasta terroristista. 

3. Kannattaa seurata minkälaisissa piireissä lapsi liikkuu. Pojille hyvä suoja on se, että on kavereita Internetissä eli Fortnite ja CS sujuvat. Täytyy muistaa, että pelaava lapsi on yleensä terve lapsi vaikka tämäkään ei enää nykyaikana päde.

Tyttöjen tilanne on vaikea, he eivät aina löydä helpolla omaa paikkaansa pelimaailmasta. Erityisesti jos tyttö miettii kauheasti painoaan niin hälytyskellojen tulisi soida. Hyvänä asiana tässä on, että heikkokuntoinen tyttö ei jaksa kunnolla kantaa asetta vaikkakin nykyään pistoolit ja revolverit ovat varsin kevyitä.

4. Yleinen ns. viherpiiperrys. Tällainen on aina vakava merkki. Erityisesti jos siihen liittyy jonkinlaista Linkolalaisuutta. Yksi vaaranmerkki on myös jos lapsi ei käytä kännyä tai internettiä. Vaaranmerkkejä on mm. jos lapsi puhuu esim. Unabomberista. Toinen vaaran merkki on, jos lapsi ei jostain syystä käytä kännyjä. Se on aina vaaran paikka. Kannattaa myös katsoa minkälaisia kännyjä lapsen kavereilla on. Jos kännyt ovat Apple iPhoneja tilanne on todennäköisesti hyvä, erityisesti jos kyseessä uudehko Apple. Android leirissä esiintyy enemmän suuryhtiövastaisuutta, joka taas altistaa kouluampumisille. Hälytyskellojen tulee heti soida, jos lapsi puhuu esim. Nokiasta. Kannattaa ensiksi sanoa lapselle, että ostan heti uuden Applen, jos lapsi ei siitä tokene, niin voi aina tarjota lippulaivamallin Androidia. Jos tämä ei tepsi, niin sitten tilanne on vaikea. Kirkolta voinee pyytää apua manauspalvelulla. Suomessa ei manausta niin paljoa harjoiteta mutta asian tuntevaa apua on kuitenkin saatavilla. Perkele on vahva ja ovela vastus.

Hätätilanteessa jos asiantuntevaa apua ei ole kirkolta saatavilta. Voi tulostaa Raamatun internetistä ja laittaa talon jokaiseen nurkkaan ainakin yksi tulostettu Raamattu, jos on useampi kerros, niin tämä tulee toistaa eli joka kerroksen nurkkaan ainakin yksi Raamattu. Lisäsuojaa saa lataamalla kännyyn Raamatun. Tietokoneiden levyille myös kannattaa ladata Raamattu. Lisäksi Raamatun säkeiden lähettäminen ystäville on aina yksi hyvä tapa. 

Erityisen tärkeää on, että verkkolaitteiden päälle ja alle laitetaan myös Raamattu. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jäähdyksen tulee silti toimia vaikka päällä olisikin Raamattu. Saatana voi yrittää päästä sisään hyvinkin ovelasti kuumentamalla reititintä ja Saatana voi yrittää polttaa Raamatun ja samalla talon, eli huolellisuutta jäähdytykseen.

5. Trump kortti. Yleisesti ottaen, jos lapsi tietää Trumpista ja on Trumpilaisuuteen taipuva, niin tämä yleensä suojelee lasta. Trumppia voikin pitää nykypäivän Jeesuksena. Vaikutus on sama. Tytöille Hillary Clintonin kannattaminen on heti vaaran merkki, etenkin tämä on vaarallista jos lapsi on samalla ns. vegetaristi. Perkele on näissä asioissa erityisen ovela ja Raamatulla päähän hakkaaminen voi olla ainut tapa pelastaa lapsi. Kannattaa hakata kuitenkin hiljaa ettei Saatana pääse syyttämään vanhempia väkivallasta lasta kohtaan. 

6. Taistelurobottien vastaisuus. Tekoälyn vastustaminen sen kaikissa muodoissa on selvä vaaran merkki. Tässä tilanteessa lapsille tulee näyttää Terminator elokuvia ja kertoa, että Skynet on todellisuudessa samanlainen mukava pappara kuin Stalin, Marx ja Lenin olivat.

Alla olevaan kommenttiosioon voi lisätä asioita jos siltä tuntuu. Meillä ei ole sensuuria, ainakaan kovin helpolla. Pistäkää nyt hyvät ihmiset tämä bloggaus jakoon. Vielä on toivoa! Hollywoodissa on paljon tekoälyvastaisuutta. Lapsille tulee heti välittömästi kertoa, että todellisuudessa Hollywood tähdet vain keräävät rahat hölmöiltä. Taitelijat ovat todellisuudessa tavallista kansaa riistäviä verenimijöitä. Skynet taas auttaa tavallista kansaa saamaan osan takaisin riistetystä rahoista.

1 kommentti:

  1. Nämä ovat ne merkit mitä kannattaa seurata. Meillä on tulostettu seinälle.

    VastaaPoista