perjantai 19. huhtikuuta 2024

Suomen kansaa valmisteltava sotaan

Lähi-itä kuohuu. Kansat nousevat kansoja vastaan. 

Suomen Lähi-idän instituutin johtaja Susanne Dahlgren arvioi Iltalehdelle, ettei kumpikaan osapuoli halua täysimittaista sotaa. Kostoiskujen sarja sopii molempien maiden johtajille.

Panokset ovat korkealla, ja yksikin virhe voi suistaa Lähi-idän täyteen sotaan.

Israelin ilmavoimat iskivät huhtikuun alussa Syyrian Damaskoksessa Iranin lähetystöön. Isku surmasi Iranin mukaan seitsemän rakennuksessa ollutta korkea-arvoista upseeria.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/52fddf76-d9ec-4eeb-a8c4-a48569431b23

Suursodasta on jo sen verran aikaa, että muistot ovat kultaantuneet. Tarvitsemme sotaa, jotta sankarit pääsevät valtaan. Joka puolella maailmaa kiehuu. Sotaan valmistaudutaan. Hankitaan aseita ja muuta tarviketta. Sodassa menee kaikkea tavaraa. Seuraavasta suursodasta tulee tekoälyjen sota. Vain tietokoneet tulevat siinä pärjäämään. Me JussiMediassa olimme yhdessä vaiheessa huolestuneita siitä, että rauha levisi liikaa. Puhuttiin jopa siitä, että tietokoneille ei annettaisi oikeutta tappaa.  

http://natonalla.blogspot.com/2024/03/tekoaly-sotii.html

Onneksi saimme vehkeiltyä tällaisen sodan aikaiseksi, ja se oli hyvä. Nyt vielä vähän vehkeillään niin saadaan kauan odotettu ja profetioitu suursota aikaiseksi. Kristityillä ei ole mitään pelättävää sillä heidät tullaan tempaamaan ylös. Samoin muslimeille kuolema pyhässä sodassa (joka nyt on kyseess) tarkoittaa käytännössä suoraa lippua paratiisiin. Eli kellään ei ole mitään pelättävää. Samoin myös juutalaiset pääsevät heti taivaaseen. Ainoastaan ateisteille sota lienee jonkinlainen ongelma, koska heillä ei ole vastaavaa paratiisi käytäntöä. Mutta ainahan sitä on sanottu, että kunnon sodasa ateismi karisee ja paatuneimmatkin ateistit rupeavat uskomaan, ja tämä on hyvä. 

Kansa viedään Herran luokese. Todellinen uskovainen kykenee nauramaan kuolemalle sillä Jeesus on voittanut kuoleman.

http://juffo.blogspot.com/2023/02/mielenkiintoinen-yhteensattuma.html

Itse olen pohtinut, että Supismi ja tempaus ovat kokolailla sama asia. Mitään hätää ei siis ole. Rankka ydinsota vie suuret määrät ihmiset suoraan paratiisiin. Tästä voimme olla varmoja. Ydiniskussa ihminen höyryyntyy heti ja pääsee heti taivaaseen, ilman rankkoja tullitoimituksia. Mitäs tullattavaa höyrystyneellä ihmisellä voi olla? Ei mitään.

1 kommentti: