perjantai 5. huhtikuuta 2024

Suomen nuoriso laadultaa heikkoa

Ari Ojapelto kirjoittaa kuinka suomalainen nuori on heikkolaatuinen. Huono geeniaines nostaa päätään. Mitä voidaan tehdä? Ensimmäiseksi voimme tuoda valiolaatuisia ihmisiä Afrikasta. Afrikassa lienee kaikista paras geneettinen materiaali. Amerikkalaiset tietävät tämän. Mustien erityisominaisuuksina voidaan pitää hyvää hyppyvoimaa ja musikaalisuutta. Afrikka viidakkojen rytmi laulaa mustien veressä.

https://ariojapelto.blogspot.com/2024/04/99-nuoret-sinnittelevat-rikkaitten.html 

Mitä tekee Länsipelle? Tanssii tanhua joka ei paljoa taitoa vaadi. Todellinen afrikkalainen veri on Suomen taloudelle perustavanlaatuinen voiman lähde.

Jo aikanaan Adolf Hitler totesi:"Saksan kansa ei ole arjalaista. Arjalainen soturikansa on kuollut. Se kuoli jo sodan alussa urheasti taistelukentällä. Jäljellä jäi vain mitä irvokkain kansa, jossa ei ole minkäänlaista natsismia. Ei minkäänlaista."

Hitler tiesi tarkkaan mistä hän puhui. Suomen kansa ei ole koskaan ollut arjalaista. Ruotsalaiset rotuteoriikot pitävät suomalaista kansaa mongoloidisena. Suomen kansa on idästä tullut, arjalaisuutta ei ole missään. Ei missään. Arjalaista verta ei mistään tänne Suomeen saa. Paras veri tulee Afrikasta. Sen huomasivat jo amerikan valkoiset. Heidän taloutensa rakentui ja rakentuu edelleen mustan väen ylivoimaiselle geneettiselle voimalle. 

http://maallikkoapuri.blogspot.com/2024/04/samuli-perala-suomalaisuuden-juuret-ja.html

https://maallikkoapuri.blogspot.com/2023/07/vaestonvaihto-etenee-suomessakin-media.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti