tiistai 2. huhtikuuta 2024

Kouluampumisia tulee lisää vielä monta

Kouluissa taistellaan. Nuoret voivat pahoin. Moni nuori kokee ilmastonmuutoksen edessä syvää toivottomuutta. Elokapina heittää bensaa liekkeihin.

Me JPolissa olimme saaneet ennakkotietoa iskusta. Paikka, aika, ikä ja tekijä olivat jo ennen iskua toimituksen tiedossa. Me JussiMediassa (JMedia) yleensä saamme tällaisessa tilanteessa ennakkotiedon jo hyvissä ajoin. Mielellämme kerromme myös viranomaisille tietomme journalistisen periaatteiden sen salliessa. Yleensä olemme hiljaa, koska yksityisyyden suoja on sen verran vahva. Ennakkotiedot kertovat, että tästä keväästä tulee monessa mielessä uskomattoman rankka suomalaisille.

Mitä on tehtävissä? Tässä tilanteessa ainut mitä voi tehdä on rukoilu.

3 kommenttia:

  1. Viisas kirjoitus. Miksi eivät viranomaiset lue näitä juttuja. Näissä on totuus ja tie.

    VastaaPoista
  2. Nuoriso hankkii aseita ja valmistautuu sisällissotaan. Pitäisikö vanhempien ottaa mallia nuorista? Täällä vanhainkodissakin on valmius lähteä taisteluun!

    VastaaPoista
  3. Nyt kannattaa valmistautua. Näitä iskuja on ilmeisesti luvassa kevään kuihaan aika monta. Nyt katsotaan kansan taistelukuntoa. Onko sitä vai ei? Ilmeisesti sitä on. Joka puolelta tulee meidän toimittajille yhteydenottoja. Yleensä kysytään sitä samaa, uskaltaako kouluun mennä. Konservatiivinen arvio lienee, että nyt kannattaisi pitää lapset etäkoulussa. Tilanne on sillälailla vaikea.

    VastaaPoista