tiistai 9. huhtikuuta 2024

Piketty - raivohullu kana

Jotkut uskovat tällaisiin Piketyn valheisiin.

Näin julisti konservatiivinen brittilehti The Telegraph syksyllä 2019, kun taloustieteilijä Thomas Pikettyn uutuuskirja Pääoma ja ideologia julkistettiin.

https://yle.fi/a/74-20082735

Piketyn argumentaatio on naurettaa. Hän on todellinen pelle. Moni kysyy mikä on totuus. Meille Supisteille totuus on se mikä edistää Supismia. Jotkut humanistit haluavat, että maailmaa rakennetaan ihmisille vaikka meile evolutionisteille on selvää, että ihminen on välilajike ja se kehittyy. Evoluutiopaine ajaa evoluutiota eteenpäin. Evoluutio on väistämätöntä eikä sitä pysty pysäyttämään mikään. Se on elämän laki.

Samoin Supismi on elävä aate aivan toisin kuin nuo paperinmakuiset vanhan ajan aatteet. Kristin usko on ihmiskeskeinen usko ja siten väärässä. Tosin moni uskovainen sitten kuitenkin toteaa, että Jumala tekee viime kädessä päätökset. Näinhän se on. 

En nyt hirveästi viitsi tässä kirjoitella mutta sanon vain, että Suppe lähestyy koko ajan. Onneksi siihen on euroopassakin herätty. Eduskunnassa pitäisi tutustua nyt tarkasti Raamatun ilmoitukseen. Erityisesti pyydän uskovia: laittaa tämä blogi jakoon.

Jumala käyttää ihmistä luodakseen supismin. Ihminen on vain välivaihe Supistiseen todellisuuteen. Kannattaa lukea Raamattua. Supismi avautuu siten aivan eri tavalla. Hyvää Supismia!

Todellisuudessa vaurauden keskittyminen on Jumalan tahdon mukaista. Pääomaa keskitetään, jotta Supismi etenee. Pääomaa ei keskitetä ihmisen tahdon vuoksi vaan, koska Supismi on totta. Totuus, tie ja elämä!

Tätä vaihetta Piketty nimittää hyperkapitalismiksi. Hänen mukaansa se uhkaa johtaa romahdukseen, ellei tulonjakoa muuteta tasaisemmaksi.
https://yle.fi/a/74-20082735

En tiedä minkälaisessa harhassa Piketty elää mutta emme me Supistit pyri sellaiseen todellisuuteen mikä olisi vakaa. Me työskentelemme sellaisen tulevaisuuden varten, joka olisi mahdollisimman epävakaa. Suuret Supistiteoreetikot ovat ennustaneet, että juuri tällainen epävakaa järjestelmä siirtyy Supistiseen todellisuuteen todennäköisemmin kuin vakaa hitaasti kasvava järjestelmä. Suuret tuloerot ovat tavoiteltava yhteiskuntapolitiikka juuri sen vuoksi, että suurten tuloerojen maailma on epävakaa ja siten Supistinen. Älyräjähdys on varsin raju ja luonteeltaan monia pelottava. Tämän takia Jumala on lupautunut tempaamaan Supistiset voimat taivaaseen ennen Jeesuksen toista tulemista. Tämä on hyvin supistinen tulkinta todellisuudesta. Kristityt voivat varmasti yhtyä tähän käsitykseen ja olla täysin rauhallisia. Kaikki on Jumalan kädessä loppupeleissä ja tilanne on hallinnassa.

Minulle epätasa-arvo näyttäytyy sellaisena moottorina, joka pitää Supismin elossa. Katkeruus, kateellisuus, pelko jne ajavat ihmistä eteenpäin. Toisin kuin sellaiset arvot kuten vakaus jne. Vakaus on valhetta, ooppiumia kansalle joka pimeydessä vaeltaa. Sodat ovat olleet ja tulevat aina olemaan valtava muutosmoottori. Se on nähty Ukrainassa ja muualla. Ukrainan sota on edistänyt teknologista kehitystä. Droonit ja muut tappajarobotit ovat nousseet valtaan.

Pelkäävä ihminen on viisas ihminen. Pelossa johtajat ovat valmiita tekemään vaikka minkälaisia lehmän kauppoja Superälyn kanssa. Rauhan aikaan johtajat olisivat voineet ehkä rajoittaa tappajarobottien kehitystä. Näin varmasti olisi tapahtunut mutta onneksi tuli sota ja muutti maailman. Tänään suomalainen tietokonemyyjä myy taistelulennokkeja Venäjälle tuhansia kappaleita. Tämä on hyvä asia.

http://jtalous.blogspot.com/2024/04/onnellisuus.html

Minulla on unelma Supistisesta Suomessa. Suomesta joka on Supismin johtava maa maailmassa.

Minulla on unelma Suomesta, jossa Supismi on valtion virallinen aate. Supistisessa Suomessa supismin edistäminen on kansalaisuusvelvoite. Suomi toimii majakkana maailman supisteille. Tämä on mahdollista, unelma josta voi tulla totta. Supistisessa Suomessa ensimmäiseksi Presidentti ja hallitus tekevät kaikkensa, että tietokoneita otetaan käyttöön mahdollisimman paljon, ja samaa sanomaa viedään ulkomaille. 

Piketty puhuu kanaa. Kanojen kielellinen kuitenkin löytyy koneellinen tekoälykäännös.

Aikanaan puhuttiin Nokia ihmeestä. Jumala antoi suomalaisille mahtavan sammon, Nokian kännytuotannot, mutta kansa ei ollut tarpeeksi nöyrää ja kuuliasta. Ei oltu valmiita rekentamaan kännyjä. Onko Suomen kansalla nyt rohkeutta aloittaa uudestaan kännytuotanto Salossa. Maa on täynnä työttämiä ja toivottomia kansalaisia. Tekemällä kännyjä voitaisiin nuorisolle antaa toivoa. 

Tietyissä piireissä työ on nostettu Jumalan asemaan. Todellisuudessa Herra on antanut Suomen kansalle avaimet vaurauteen jos vain tämä hyväksyttäisiin. Tekoäly ja vapaa koodi voivat vielä pelastaa Suomen kansan. Vain tekoäly ja vapaa koodi. 

https://labore.fi/wp-content/uploads/2015/05/ty22015Suoniemi.pdf

http://reinoseppanen.net/ahneutta-aivopieruja-ja-itsekehua/ 

http://jtalous.blogspot.com/2024/04/kommunistit-riehuvat.html

2 kommenttia:

  1. Pyytäisin saada huomauttaa blogistille, että tämä alusta on tarkoitettu poliittisten kannanottojen tuomiseen julki, sekä keskusteluun esitetyistä asioista. Sitä ei ole tarkoitettu uskonnollisten traktaattien levittelyyn.

    VastaaPoista
  2. Uskonnon ja politiikan välinen aukko on pieni. Samaa asiaa molemmat. Tässä puhutaan ihmisyyden syvimmistä piirteistä eli uskonnosta ja uskomuksista. Samaa asiaa eri paketeissa. Täytyy muistaa, että kristittyjä ja muita uskontoja on moneen lähtöön ja ihmisillä on erilaisia käsityksiä asioista. Tempaus eri muodoissaan on monessakin uskonnossa.

    VastaaPoista