perjantai 12. huhtikuuta 2024

Amerikka vakoilee

Amerikka vakoilee koko maailmaa. Kannattaa olla varovainen. Itse suosittelen ns. häirintäoperaatioita eli lähettelette viestejä, jotka ovat täysin randomeja. Tällaisten viestien purkaminen sitten vie kaiken tehon. Kuviin kannattaa lisätä kohinaa, koska vakoilija voi tulkita tällaisen lisätyn kohinan viestiksi. Sinällään ei ole mitään väliä minkälaisia viestejä lähetttää, kunhan niissä on osia, jotka vaikuttavat sisältävän jonkun salatun viestin. Riittää NSA:n kavereille hyväpalkkaisia hommia, kun tallentavat kaiken liikenteen ja sitten vielä yrittävät murtaa salaukset. Jos oikein huumorilla menee niin sitten kannattaa laittaa jonkinlaisella suomalaisella murteella ihan hassuja tekstejä niin menee aika niiden pohtimiseen. Arabiaakin voisi aina viljellä, tai somaliaa. Tärkeintä on, että Amerikassa herää huoli. Jos vielä pystyttäisiin koordinoimaan tällaisia harhautusoperaatioita kansainvälisesti niin niiden teho olisi valtava.

Suosittelen vahvasti myös hakemaan sellaisia asioita verkosta mistä joku valvoja saattaisi olla kiinnostunut. Eli hakekaa ihan randomisti kaikenlaista. Saa Googlekin siitä rahaa ja kaikki ovat tyytyväisiä.

https://www.theguardian.com/world/2013/sep/05/nsa-gchq-encryption-codes-security

Amerikkalaiset vakoilevat myös suomalaisia yrityksiä. Tuskin Amerikan ääni kuitenkaan Jussi Mediaa lukee. Tai en tiedä, onhan Jussi Mediassa Suomen paras NATO sivusto. Aikanaan on puhuttu, että Nokia ja muutkin suomalaiset firmat ovat joutuneet amerikkalaisen teollisuusvakoilun uhreiksi. Julkisuudessa varoitetaan kiinalaisesta vakoilusta vaikka kun rehellisiä ollaan; niin suurin vakoilija on Amerikka kätyreineen (eli Israel, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Australia jne). Kätyrien laumat ovat lukuisia. Lähinnä nämä kätyrit maksavat suomalaiselle teollisuudelle menetettyinä kauppoina ja muutenkin. Liikesalaisuudet valuvat äkkiä amerikkalaiselta Microsoft Office pilveltä NSA:lle. Sieltä sitten NSA antaa liikesalaisuuksia amerikkalaisille suuryhtiöille. Tällä tavoin Amerikka hyödyntää tietokonemahtiaan. Omituista on, että tästä ei juurikaan puhuta. Kiinan vakoilusta puhutaan mutta pientähän se on. Ei kiinalaisille ole sellaisia vakoilujärjestelmiä Länsimaissa. Suomi on hampaaton, eduskunta ei puhu näistä asioista. Kuinka monta miljardia euroa on Suomi kadottanut näissä vakoiluasioissa? Luultavasti valtavasti. Vahingot lienevät mittaamattomat.

Suomen internet luultavasti menee suoraan NSA:lle Amerikkaan. Siellä sitä sitten tallennetaan ja yritetään tekoälyn avulla perata ja löytää mielenkiintoista tietoa. Käsittääkseni tiedustelupalvelut tallentavat tietoa myös tulevaisuuden tarpeita varten. Joku viesti millä nyt ei ole juurikaan arvoa voi olla 20 vuoden kuluttua arvokas poliittisesti. Ehkä tiedolla voidaan kiristää tai muuten vaikuttaa suomaiseen poliitikkoon tai yritysjohtajaan. Tavallisen ihmisenkin tiedot voivat olla arvokkaita, jos joskus pääsee vallankahvaan niin voi joutua amerikkalaisten kiristyksen kohteeksi. En tiedä kuinka paljon amerikka kiristää erilaisella informaatiolla mutta ilmeisesti jonkun verran. Ei siellä turhaan ole miljoonia ihmisiä tiedusteluviranomaisten palkkalistoilla. Lisäksi yksityiset firmat joutuvat tekemään yhteistyötä Amerikan valtion kanssa. Kiinasta aina varoitellaan mutta itse olisin paljon huolestuneempi Amerikasta kuin Kiinasta vakoilun suhteen.

Me Jussi Mediassa juuri harrastamme tällaista harhautusta. Pyrimme luomaan todellisuuksia valvojien aivoihin. Mikäs sen mukavampaa kuin naureskella kun SUPOn tai NSA kaikki rahat menee kankkulan kaivoon. Näinhän se on. Samalla tulee edistettyä Supismia. Valtioiden rahat menee tietokoneisiin, ja se on hyvä. Mikäs sen mukavampaa. Vittuillaan yhdessä Suurvalloille! Se on mukavaa. Mikäs sen kivempaa kun jos saadaan erityisesti joku täysin viaton ja hölmö sekoitettua tällaiseen monikansalliseen vakoilu juoneen. Se on mukavaa. Meillä on nyt menossa Amerikassa "salainen operaatio". Amerikkalaiset on tähän asti uskonut kaiken sen hölyn pölyn mitä on sinne on laitettu. Ollaan ovelia kuin kettu. Kettuahan pideään ovelana veijarina. Ollaan porukalla veijareita. Suppea voit edistää retkuttamalla suurvaltaa (tai pienempää) kaiken maailman saduilla ja muulla sellaisella. 

Luomalla tällaisen moniulotteisen sadun voi todellakin kuluttaa vihollisen tiedustelukapasiteettia. Tiedustelupalvelut ovat jo lähtökohtaisesti siten vinksallaan, että siellä nähdään salaliittoja ja muita sellaisia joka kiven alla. Pelkästään se, että voidaan luoda epäilyksen viitta riittää siihen, että tiedustelupalvelu joutuu käyttämään valtavat voimavarat sen totuuden selvittämiseen mikä on totta ja mikä tarua. Toden ja tarun hämärtäminen olkoon meidän tavoitteenamme. Pelkkä epäilys riittää. Pienikin epäilys. 

Lähtökohtaisesti kannattaa lähteä siitä, että Amerikka pystyy vakoilemaan aika monipuolisesti kaikkea liikennettä. Todellisuudessa kuitenkin sielläkin kapasiteetti on rajallinen. Arabiaa ei kovinkaan moni tiedustelupalvelussa osaa. Tällainen kielien ja kulttuurien mosaiikki ei ole niin helppo sitten kuitenkaan koneellisesti vakoilla. Koneellinen kielenkääntö ei riitä vaan tarvitaa paljon muuta. Suomalaiset ovat niin kauan turvassa kun käytetään sellaista kieltä, joka ei ole yksiselitteistä koneelliselle kielenkäännölle. Viesteihin kannattaa aina lisätä jotain outoa. Sellaista joka herättää epäilyksiä. Pelkäävä amerikkalainen on paras amerikkalainen. Pelkäävä amerikkalainen laittaa kaikki euronsa verkon salakuunteluun. Se on hyvä!

Nyt kun amerikkalaiset tutkivat Venäjälle vietävää tavaraa. Todellisilla nettiaktivisteilla on nyt pelipaikka. Kannattaa ottaa yhteyttä suomalaisiin yrityksiin ja kysellä hoonolla soomella droneja ja muuta sellaista jota voidaan käyttää sodassa. Näin me suomalaiset luomme sellaisen todellisuuden missä amerikka ei enää tiedä kuka on ystävä ja kuka vihollinen. Soittakaa ja lähettäkää viestejä. Jokatapauksessa tällaisten viestien selvittäminen vie aikaa ja samalla vihollinen heikkenee. Olkaa ovelia. Olkaa ovelampia kuin kettu. Olkoon voima kansanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti