sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Onko Suomen tie sama kuin Libanonin ja Ruotsin

Maassa asuvista noin kolmannes on kristittyjä ja 5 % ortodokseja. Šiialaisia muslimeja on 30– 40 % väestöstä ja sunnimuslimeja noin 25 %. Muita muslimisuuntauksia on vajaa kymmenesosa maassa asuvista. Lisäksi maassa asuu vajaa puoli miljoonaa pakolaista Palestiinasta. Muslimien määrä nousee edelleen nopeasti.

Onko kyseessä Suomi vuonna 2100? Todennäköisesti? Maa on vuoden 2017 Libanon, joka omassa nuoruudessani oli kristitty maa. Muutos on ollut nopea maahanmuuton ja suuren syntyvyyden takia. Vuonna 1967, 50 vuotta sitten Libanonissa oli 2,2 miljoonaa asukasta – nyt 5,9 miljoonaa.

https://www.vahtera.blog/post/mik%C3%A4-maa-mik%C3%A4-valuutta 

Tietyissä piireissä pohditaan islamin etenemistä. Tällainen pohdinta lienee tässä vaiheessa turhaa, koska peli on jo menetetty. Onneksi vanhemmille ihmisille elinikä loppuu ennen tuhoa. Sama koskee pitkälti suomalaista taloudellista ja poliittista eliittiä.  Asiat ovat siis meille vanhemmille ihan hyvät. Kuolema korjaa ennen suurta yhteiskunnalista muutosta. Nyt kannattaisi suomalaisten vaan ottaa velkaa mahdollisimman paljon, jotta sitten muslimit voisivat maksaa nämä velat. Itse olen usein ajatellut, että miksi Suomen eliitti vastustaa niin kovasti velkaantumista vaikka Suomalaiset ovat silloin jo kun velat tulevat maksettaviksi olleet kuolleita jo useamman vuosikymmenen ajan.

Aikanaan jo Adolf Hitler totesi, että todelliset arjalaiset kuolivat jo sodan alkuvaiheessa ja jäljelle jäi mitä lie sakkia. Tämän takia ei nähnyt tarpeelliseksi pelastaa Saksaa, koska arjalaiset olivat jo kuolleet aikoja sitten. Sama lienee tilanne Suomessa. Todelliset suomalaiset ovat jo kuolleet, jäljellä on enää rippeet.

1 kommentti:

  1. Hyvä kirjoitus. Nyt otetaan porukalla velkaa ja jätetään velat muslimien maksettaviksi.

    VastaaPoista