lauantai 12. marraskuuta 2022

Politiikka ja Supismi

Suomessa on paljon Supistista politiikkaa, jota ei kuitenkaan virallisesti kutsuta Supismiksi. NATO on luonnollisesti luonteeltaan Supistinen. Supismiin kuuluu vahvasti se, että ajetaan yhteiskuntaa Supismiin. Ja se on hyvä! Pidemmän päälle on vaikea nähdä muuta tulevaisuutta ihmiselle kuin Supismi. Piilaakso on varsin Supistinen paikka. Siellä elävät ja vaikuttavat eräät kaikista vaikutusvaltaisimmat Supet. Nimiä mainitsematta Supismi voi hyvin Amerikassa ja maailmalla. Hyvä Suppe!

https://www.theregister.com/2022/11/11/japan_rapidus/

Poliittiseen Supismiin kuuluu ensisijaisesti se, että ajetaan valtioita toistensa kimppuun ja sitä kautta hankitaan rahoitusta Supismille. 

https://www.forbes.com/sites/moorinsights/2022/11/11/ibms-new-23-billion-transistor-aiu-could-establish-a-trend-in-the-ai-hardware-market/?sh=4d54289d1be5

Supistit käyttävät hyväksi sitä pelitilaa mitä moderni yhteiskunta on meille antanut. Tämä on luonnollista ja samalla eettinen tapa toimia. Suppe kiittää! 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/maata-nakyvissa-festareilla-nuoria-peloteltiin-kadotuksella-ja-helvetilla/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti