keskiviikko 2. marraskuuta 2022

Ydinaseet käyttöön!

Nyt Suomella on mahdollisuus ydinasevallaksi. Tämä lienee viisas tapa toimia. Ydinaseet ovat olleet aina läheisiä meille JPolissa. Todellinen ydinasevaltio on mitään pelkäämätön ja rohkea isänmaallinen taistelijavaltio. Tällainen toiminta on koko kansan etujen mukaista. Ydinaseet kehiin!

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venajan-ex-presidentti-dmitri-medvedev-uhkailee-lantta-toistuvasti-ydinaseilla-tallainen-on-hanen-asemansa-kremlissa-nyt/8561814#gs.hkfi2o

https://kohudosentti.blogspot.com/2022/09/lue-venajan-ydinasedoktriini-kokonaan.html

https://maanpuolustus.net/threads/kumpi-suomen-turvaksi-oma-ydinase-vai-naton-j%C3%A4senyys.7731/

https://maanantaiklubi.blogspot.com/2019/08/uusi-ydinasekilpa.html

https://rauhanliitto.fi/teemat/ydinaseet/

http://karjalastakajahtaa.blogspot.com/2022/05/kunnia-avaruudessa.html

https://markkusiira.com/2022/11/02/xi-jinpingin-kiina-ja-ideologian-paluu/

http://jpoli.blogspot.com/2022/10/venaja-ja-ukraina.html

3 kommenttia:

  1. Nuo ydinaseet ovat semmonen värkki, että niitä pitää saada olla kaikilla - tai ei kellään. Nykyinen tilanne, jossa kourallinen ydinasevaltioita voi niiden avulla uhkailla ja pomottaa vapaasti maita, jotka ovat ydinsulkusopimuksen takia tai ihan viisauttaan pidättäytyneet niiden hankkimisesta, on todella syvältä. Huippu oli tämä ryssien veivaus, jossa Ukrainan suvereniteetti taattiin sitä vastaan, että maa luovuttaa ryssiltä peräisin olleet ydinaseensa takaisin. Hampaattoman maan kimppuun olikin sopimuksen allekirjoittaneen Putinin sitten turvallista hyökätä. Puten bluffi ydinaseiden käytöstä olisi pitänyt katsoa jo heti eka kerralla. Kun sitä ei vellihousut tehneet, niin tässä ollaan nyt.

    VastaaPoista