keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Kiinan vainoaminen - rasismia

Suomelaisessa mediassa on vainottu kiinalaisia. Tälläinen vainoamisen tulee loppua, koska se on rasismia pahimmillaan. YLE:llä oli dokumentti kiinalaisista tutkijoista ja heidän yhteyksistään Kiinan armeijaan. Lienee selvää, että kaikkialla maailmassa tiedeyhteisö tekee yhteistyötä armeijan kanssa. Tälläinen yhteistyö yleistä sekä Amerikassa että muuallakin.

Suomalaisessa mediassa on paljon rasismia Kiinaa vastaan. Hyvä kiinalainen on suomalaisen median mielestä sellainen joka ei osaa tehdä mitään huipputeknologiaa. Totuus on toinen. Kiinalainen osaa tehdä tietokoneita ja kännyköitä paremmin kuin suomalainen. Nokia ei pärjännyt Kiinapuhelimille vaan joutui lopettamaan touhuilunsa. Kiinalaiset pärjäävät. Heillä on kova työmoraali ja he ovat hyvin kiinnostuneita kehittämään uusia työmenetelmiä ja tapoja toimia. Tämä puuttuu Suomesta, suomalaiset yritykset eivät ole valmiita kehittämään itseään vaan syyllistävät kiinalaisia omasta pärjäämättömyydestään. 

Suomalaisen median on syytä tarkastella ja itseään ja lopettaa Kiinaan kohdistuva rasismi. Erityisesti tämä koskee verovaroin rahoitettua YLE:ä, koska Suomen valtion Kiinaan harjoittama rasismi on järkyttävää. Hyvä kiinalainen olisi suomalaisen median mielestä typerä. Onneksi tämä ei ole totta vaan kiinalainen turkija on perusluonteeltaan maailman parhaita. Hyvä Kiina!

https://areena.yle.fi/1-50979206

https://markkusiira.com/2022/02/02/olympialaiset-ja-geopoliittinen-kolmiodraama-lannen-painostus-lahentaa-venajaa-ja-kiinaa/ 

https://oikeamedia.com/o1-174700

2 kommenttia:

  1. Pitää paikkansa.Väkivalta ylen äärinekrunpalvojahuoria kohtaan on heidän oman vihaideologiansa mukaisesti nyt rohkeaa aktivismia ja ihmisoikeuksien puolustamista.
    Missä ja milloin tahansa.

    VastaaPoista
  2. YLE on syvästi rasistinen. Kiinan kansa ei anna periksi länsimaille ja sen takia Kiinaan vastan hyökätään.

    VastaaPoista