maanantai 21. helmikuuta 2022

Venäjä tuskin hyökkää pelkästään Ukrainaan

Nyt kun Venäjä (NL) todennäköisesti hyökkää Ukrainaan niin se tuskin jää siihen vaan valloittaa entisen Neuvostoliiton alueen. Tämä on järkevin toimintapa, koska Ukrainan miehittäminen jo tuhoaa suhteet Länteen, niin rationaalinen toimija hyökkää samalla kertaa myös muihin maihin. Suomen kannattaa nyt leikkiä kuollutta. Toivottavasti selvitään sillä.

Viroa, Latviaa ja Liettuaa ei enää kohta ole olemassa. Siperian vankileirit täyttyvät. Mitä NATO tekee jos Venäjä hyökkää? Todennäköisesti ei mitään. Länsi on sen verran laiska, että ei se uskalla haastaa Venäjää.

Rauhan aika oli poikkeuksellisen pitkä. Kansa ei kuitenkaan osannut nauttia rauhasta vaan käytti aikansa ilmastonmuutoksen ja muun sellaiseen humpuukin. Nyt soijanakki nuoret joutuvat lähtemään eturintamaan vihollista vastaan, joka ei ole Länsimainen  pellevaltio vaan todellinen strategian suurvalta. 

Suomessa pitäisi nyt rohkeasti valtiovallan todeta, että Suomi on lähellä sotaa. 

Suomen ei pidä hirttäytyä Länteen vaan pelata kortit sillälailla ettemmme joudu sotaan. NATO ei kuitenkaan kykene Suomea puolustamaan. Venäjän toiminta on kyllä varsin rationaalista, Putinhan on sanonut, että NL:n hajoaminen oli suuri virhe. Putinin unelma on palauttaa Venäjä Neuvostoliiton mahtiaikoihin. Onko tämä mahdollista jää nähtäväksi? Itse kyllä luotan Putinin kykyyn hoitaa asiat sillälailla, että tavoitteet saavutetaan.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/meidan-on-pysaytettava-vladimir-putin-silla-han-ei-pysahdy-ukrainaan-brittiministerilta-hyytava-varoitus-ita-euroopalle/ec2fe198-00a8-4d84-84c7-75121fcde27c

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10531241/Liz-Truss-warns-stopping-Vladimir-Putin-save-future-wars-Baltic-states.html

Nyt pitäisi rohkeasti lopettaa kaikki ilmastovouhotus.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008631573.html

https://english.pravda.ru/world/150335-moscow_london/ 

https://www.aljazeera.com/news/2022/2/21/why-ukrainians-dont-believe-in-war-with-russia-distrust-west

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti