perjantai 11. helmikuuta 2022

Räsänen äänessä - uutta tuomiota pukkaa

Ensi maanantaina 14.2 jatketaan tammikuussa keskeytyneitä Raamattu-käräjiä. Syyttäjä on vuosi sitten kirjallisessa haastehakemuksessa esittänyt näkemyksistäni useita vääriä ja paikkansapitämättömiä väitteitä. Asiakirjat ovat nyt julkisia  ja jokainen voi ne sieltä tarkistaa. Syyttäjän mukaan näkemykseni on, että ”homoseksuaalit eivät myöskään ole Jumalan luotuja kuten heteroseksuaalit.” Tällaista en ole missään yhteydessä sanonut. Olen moneen kertaan korostanut sitä, että kaikki ihmiset on luotu Jumalan kuviksi ja heillä on yhtäläinen ihmisarvo ja ihmisoikeudet. Kohdassa, johon syyttäjä viittaa, puhuttiin Raamatun luomiskertomuksesta. Siitä totesin: ”Jumala ei alun perin luonut ihmistä homoseksuaaliksi. Hän loi heteroseksuaaliksi. Hän loi miehen ja naisen ja tarkoitti avioliiton näiden kahden välille.”

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paivirasanen/raamattukarajat-kohdistuvat-kristillisen-uskon-ytimeen-rakasta-syntista-vihaa-syntia/

Päivi Räsänen on taas kirjoittanut uuden artikkelin. Eiköhän syyttäjänlaitoksella olla taas innoissaan. Uutta materiaalia oikeudenkäyntiin tulee koko ajan. Toivotaan, että Päivi Räsäsen kruunu kirkastuu taas. Kovia tuomioita taas edessä!

http://natonalla.blogspot.com/2022/02/sam-brinton.html 

http://timosoini.fi/2022/02/miksi-paivi-rasanen-on-tarkea/ 

https://www.paivirasanen.fi/2022/02/yle-raamattukarajilla/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti