perjantai 7. lokakuuta 2022

Mikko Paunio ja WEP

Wildman created four new machine-human categories for transhumanists. According to Wildman, they come from outer space: 1) Etorgs, 2) Macrorgs, 3) MVorgs and 4) Psyorgs. Etorgs are lizard-like human-hostile extraterrestrial organisms known from Hollywood films, i.e. classic UFOs, Macrorgs are perhaps even galactic life entities according to the Gaia theory, which classifies the Earth as a living organism. MVorgs are apparently micro-life born from bits of consciousness and finally Psyorgs are angels, draculas and the like born from the existence of non-material consciousness. Let us remember that Rudolf Steiner presented the true spiritual order of the world, which includes angels, seraphim, cherubim, luciferic spirits, astral storms and etheric bodies.

https://oikeamedia.com/o1-188901 

Mikko Paunio kirjoittaa esoteerisesta ja okkulttisesta politiikasta (Klaus Schwab, Yuval Harari). Tämä kuuluisi enemmän Juffon sivuille kuin JPoliin mutta se on myös politiikkaa. Paunio kirjoittaa pitkässä kirjoituksessaan mm. mikrosiruttamisesta. Aikanaan jo Rauni-Leena Luukanen puhui samasta asiasta. Mikrosiruttaminen on totta ainakin siinä mielessä, että maailmalla kyllä laitetaan RFID siruja eläimiin ja ihmisiinkin. Näillä ei tosin pystytä käyttäytymistä ohjaamaan vaan lähinnä tunnistamaan ihminen. Hyönteisiä kyllä pystytään ohjaamaan siruilla. Ihmisillä se ei kyllä nykyteknologialla onnistu. Elon Musk on kovasti puhunut ihmisten aivoihin laitetuista siruista, joilla alkuvaiheessa voidaan saada neliraajahalvaantunut ohjaamaan kursoria näytöllä. Ala on edistynyt varsin nopeasti ja jotkut uskovat, että niillä voitaisiin todellakin tuoda Internet suoraan aivoihin. 

Maailmalla edistyksellisissä piireissä nähdään mahdollisena, että ihmisen evoluutiota todellakin voidaan ohjata siten, että luodaan uusi ihminen. Uusi ihminen on mahdollista luoda teknologian ja uudelleenkoulutuksen avulla. Tämä on edistynyt varsin nopeasti ja tietoisista tietokoneista haaveillaan jo aivan tosissaan. Mikä tilanne tarkkaan ottaen on tällä hetkellä on vielä epäselvä, mutta Amerikasta kuuluu hyviä uutisia. Luotettavista lähteistä olen saanut kuvan, että erilaiset Supertekoälyjärjestelmissä on edistytty valtavasti aivan viime aikoina. Ihminen voidaan näiden teknologioiden avulla luoda uudestaan ja vapauttaa niistä rajoitteista, mitä tällä hetkellä vielä on. Uudelleen luotu ihminen voi sitten hallita maailmaa Jumalan tavoin ja olla itse Jumala itselleen. En ole näistä asioista ehtinyt paljoa kirjoittaa mutta tilanne vaikuttaa hyvältä, uusi ihminen on todellakin tekeillä. Mitä lukija ajattelee? Saa kommentoida kommentti palstalle. 

Piilaaksossa on suosittua uskoa ns. simulaatio argumenttiin, tarkoittaen että ihminen elää tietokonesimulaatiossa. Tätä tutkitaan ja kehitetään kovalla kiireellä. Nämä ajattelutavat on linkittyneitä keskenään. Näissä on paljon sisällä hindulaista ja buddhalaista filosofiaa. Mikä on totta ja mikä fantasiaa jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti