sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Presidentti valmistelee kansaa ydinsotaa varten

Nyt Tasavallan Presidentin (TP) pitäisi valmistella kansaa ydinsotaa vastaan. Puheessa mäntyniemen alla sijaitsevasta ydinaseen kestävästä bunkkerista silmin nähden järkyttynyt Sauli Niinistö pitää viimeisen puheen kansalaisille. Puheen aiheena on ydinsota ja siihen valmistautuminen. 

Tähän vielä voisi lisätä sen, että kristityillä ei ole mitään pelättävää sillä heidät tullaan tempaisemaan juuri ennen ydiniskua.

http://juffo.blogspot.com/2022/09/sota-ja-ufot.html

Tiedän lukuisia kansalaisaktiiveja, jotka ovat rukoilleet iskua Helsinkiin. Helsinki nähdään Raamatullisena Sodomana ja Gomorrona, synnin pesänä, joka voidaan puhdistaa vain ydinaseilla. Ydinaseet nähdään kristillisissä piireissä Jumalan vihan ilmentymänä, joka puhdistaa syntiset.

Sodoma ja Gomorra (1. Moos. 18)

Raamatunkäännös: KR 1933/38

 "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran asukkaiden takia on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat", sanoo Herra. (1. Moos. 18:20)

Häpeämättömään irstauteen ja avoimeen homoseksuaalisuuteen langenneet Sodoman ja Gomorran kaupungit saivat lopulta Herralta hävitystuomion. Sodomasta ei löytynyt edes kymmentä vanhurskasta, mikä olisi estänyt Herraa tuhoamasta kaupunkia. Vielä neljän vuosituhannen jälkeen me kauhistelemme noiden tulikivellä tuhottujen kaupunkien kohtaloa. Sodoma ja Gomorra ovat niin Raamatussa kuin muussakin kielenkäytössä iskusanoja, joilla tuodaan esiin ihmisten häpeämätön irstaus. Sodomia-sanalla on myöhemmin tarkoitettu homoseksuaalisuuden lisäksi myös eläimiin sekaantumista.

https://www.gen.fi/or-sodoma-ja-gomorra.html

1 kommentti:

  1. Asiaa! Nytkin Suomen kristillisissä piireissä rukoillaan iskua Helsinkiin.

    VastaaPoista