tiistai 29. marraskuuta 2022

Liikaa ihmisiä

Ihmisiä on lyhyesti sanottuna liikaa. Ei siinä paljon muita sanoja tarvita. Kaikki nykyongelmat juontavat siihen samaan juurisyyhyn, että ihmisiä on liikaa. Ei tässä paljoa muuta kannata kirjoittaa. 

http://jpoli.blogspot.com/2022/11/alta-tvn-konkurssi.html

Pitäisi varmaan jos joskus jaksaa ja ehtii niin kirjoittaa laajamittaisemmin liiallisesta ihmismäärästä, se on sentään ihmiskunnan kaikista suurin ongelma. Kaikki muut ongelmat ovat sille alisteisia. Meillä on kuitenkin sellaisia poliitikkoja Suomessa ja maailmalla, jotka ajavat nimenomaan väestönkasvua. Sellaisia on Suomessakin, mm. Timo Soini ja kumppanit. Näitä ei kuitenkaan kyetä pysäyttämään!

http://jpoli.blogspot.com/2022/11/kohti-ilmastohelvettia.html

Tilannehan on ihmismäärän suhteen toivoton. Ainoastaa Kiinassa on pyritty vähentämään syntyvyyttä mutta eihän sekään riitä mihinkään. Vatikaani ajaa aivan järjetöntä politiikkaa syntyvyyden suhteen. Onko mitään sitten mahdollista tehdä? Ei juurikaan. Muutaman ihmisen tappamisella ei saavuteta mitään hyötyä ja isompia määriä on vaikea tappaa. Eivät sodat, eivätkä mitkään muutkaan onnettomuudet ole käytännössä auttaneet asiaa yhtään. Väestön määrä ei saada alas, eikä käytännössä edes kasvua. 

Energian korkea hinta johtuu loppujen lopuksi liiallisesta ihmismäärästä. Kuluttajia on liikaa, ei sillekään mitään voi. No, onneksi energian hinta hoitelee kansan kylmäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti