tiistai 5. helmikuuta 2013

Nuoret vaihtoon

Tarja Cronberg (Vihr) haluaa Suomeen uuden nuorison.
http://selavii.puheenvuoro.uusisuomi.fi/131930-teerisaaren-teras-mummo-lahja-suomen-nuorisolle

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288537656829.html

Portugalilaiset nuoret etsivät tällä hetkellä töitä niin Brasiliasta kuin Mosambikista. EU:n nuorisotakuun tulee tukea nuorten siirtymistä Saksaan, Tanskaan tai vaikkapa Suomeen - maihin, joissa nuorisotyöttömyys on suhteellisesti vielä alhainen, Cronberg kirjoitti blogissaan.
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288537869967.html

Toivottavasti työväen Presidentti Sauli Niinistö ottaa asian sydämen asiakseen ja saadaan Suomeen satatuhatpäinen joukko etelän työttömiä nuoria. Tarja Cronberg huoli yhteiskuntarauhan rikkoutumisesta on sinällään ymmärrettävä, koska historiallisesti vallankumoukset ovat usein lähteneet nuorison rajusta syrjäyttämisestä.
http://jpoli.blogspot.fi/2013/02/ilmastonmuutos-ja-sota.html

Vihreät ovat kantaneet oman osansa euroopan teollisen ja -taloudellisen voiman tuhoamisessa ja ehkä asioita olisi pitänyt miettiä romahduksen kannalta jo aikaisemmin. Nyt asioihin ei enää voi juurikaan vaikuttaa vaan vallankumous etenee omalla painollaan. Arabikevään jälkeen tulee euroopan hullu kevät tai syksy. Isot yhteiskunnalliset muutokset tapahtuvat nopeasti ja rajusti eli muutoksen tuulet ovat ilmassa ja voivat sytyttää euroopan hullun kesän kukkaan.

Suomen tilanne on vielä hyvä, mutta jos etelä eurooppa syttyy palamaan, niin se vaikuttaa myös Suomeen. Suomea tosin suojelee Itämeri. Itämeren yli harva viitsii lähteä.
http://www.piksu.net/artikkeli/madonlukuja-eurolle

http://www.front.fi/uploads/docs/Strategiakatsaus_Talvi_2013.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti