tiistai 12. helmikuuta 2013

Paavi eroaa

Paavin eroaminen on varmaan tämän viikon isoin uutinen. Pohjois-Korean ydinräjäytystä voi joku pitää merkittävänä mutta itse en pidä. Pohjois-Korea on täysin merkityksetön valtio eli sen räjäyttelyllä ei juurikaan ole merkitystä.
http://clericalwhispers.blogspot.fi/2013/02/pope-benedict-has-pacemaker-vatican.html

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132607-paavin-eron-todellinen-syy-lahjonta-ja-rahanpesu
It was easy to despise Joseph Ratzinger: the Hitler Youth raised, reactionary bigot who sacked liberal and independent thinkers in his church as the Cardinal-head of the Vatican Inquisition, and who told American Bishops that purgatory awaited any of them who did not cover up priestly child rape. Even among fellow Cardinals, he was known as "Joe the Rat".
http://henrymakow.com/2013/02/vatican-bank-shenanigans-behin.html
Vatikaani on kestänyt tuhansia skandaaleja ja orgioita 1600 vuoden aikana mutta moderni aika ja sensuroimaton media huojuttaa Vatikaanin imagoa ja sensuurivaltaa ennennäkemättömällä tavalla. Paavin eroaminen on hyvin looginen tapahtuma Vatikaanin valtastrategisessa uudistumisessa. Mutta mihin suuntaan tämä "uudistuminen" tapahtuu? Onko kysymys vain lavasteiden vaihtamisesta vai ovatko Vatikaanin älyköt kyllästyneet Vatikaanin syntitaakkaan?
Tämä on aikamoinen mysteerikimppu sillä Vatikaani on maailman vanhin "tunnettu" salaseura.
Kaksinapainen salaseura, jossa inkvisitio valvoo paavin istuinta ja paavin istuin valvoo inkvisitiota. Nämä valtakeskittymät ovat toisistaan erillisiä.
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/02/vatikaanin-valtataistelu-ja-pedofiilien.html

Katolinen kirkko on kriisiytynyt ja voi romahtaa omaan mahdottomuuteensa. Katolinen kirkko ei ole kyennyt uudistumaan ja instituutio, joka ei kykene uudistumaan yleensä romahtaa jossain vaiheessa. Katolisen kirkon peli ei ole vielä pelattu vaan sillä on vielä aikaa muttei paljoa. Ehkä katolinen kirkko kykenee uudistumaan, ehkä ei. Katolinen kirkko luultavasti kykenee nilkuttamaan jollain lailla vielä seuraavat tuhat vuotta mutta nilkutus voi käydä kokolailla vaivalloiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti