lauantai 31. heinäkuuta 2021

Korona fasismi

Koko selitys: Virologiasta tietämättömät korotetaan noin vain virusfasismia ylistäviksi papeiksi? Tämä kaikki on harkittua terroria.

Ensin 1) sanotaan suostuttelu-vaiheessa " rationaalisesti" (emotionaalisesti) että tämä kaikki epätieteellinen fasismi on " vain viruksen hidastamiseksi vanhusten tähden" mutta sitten kun fasismi on hyväksytty

2) julistetaankin uskonnollista vihaa viruksen (vapauden) tuhoamiseksi. Täysin epätieteellisesti, taas mielikuvakiihotuksella. Kumpikin vaihe on epätieteellistä mutta käsitteillä siis luodaan tiedenarratiivi mielikuva-ansaksi ja sitten painetaan kaasua eliitin perinteisen unelman eli fasismin puolesta jotta ihmiset eivät näkisi että eliitin huijaus-kapitalismi on jo romahtanut ja full fascism on eliitin vallan ainoa jatke.

https://finnsanity.blogspot.com/2021/07/eliitin-uuden-lock-down-fasismin.html 

Eliitti vie kansalta vähätkin oikeudet Koronan nuuvilla. Taistelu Vapaudesta kiihtyy kokoaika. Valtioeliitti pyrkii murskaamaan kansan Koronakapina. Kansa kapinoi myös Ilmastohulluutta vastaan etsimällä voimaa Ilmastosatanismista. Kristityt ympärimaata hylkyyvät Jahven ja siirtyvät Satanistien leiriin. Ilmastosatanismi on viimeinen pelastusrengas. 

https://sinikkatyynela.blogspot.com/2021/07/globalistien-bioterrorisota-ihmisyytta.html

https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/africa/Africa-records-more-than-1-002-coronavirus-deaths-in-the-last-24-hours-1326445 

Kokeile Korona hakukonetta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti