tiistai 20. heinäkuuta 2021

Pegasus NSO vakoilee

A leak of phone data suggests human rights lawyers, activists and dissidents across the globe were selected as possible candidates for invasive surveillance through their phones.

Their mobile phone numbers appeared in leaked records, indicating they were selected prior to possible surveillance targeting by governmental clients of the Israeli company NSO Group, which developed the Pegasus spyware.

https://www.theguardian.com/news/2021/jul/19/spyware-leak-suggests-lawyers-and-activists-at-risk-across-globe 

NSO ryhmän tekemä vakoiluohjelma vakoilee ympäri maailmaa. Nyt kannattaa olla varovainen ja muistaa, että tietokoneiden vakoilu on mahdollista ja monta todennäköisesti vakoillaan. Teknologisesti on vaikea estää suurvaltojen harjoittamaa vakoilua, koska niillä on niin mahtavat voimavarat. Vakoilijat ovat myyneet ns. turvallisia kännyköitä ja vastaavaa ja ne ovat monasti olleet vakoiluvälineitä. Mitä siis voi tehdä, että estää vakoilun. Oletettavasti Linux on turvallisempi arkkitehtuuri kuin moni muu vakoilua vastaan. 

Please do not torrent over Tor.

Tor Browser will block browser plugins such as Flash, RealPlayer, QuickTime, and others: they can be manipulated into revealing your IP address.

We do not recommend installing additional add-ons or plugins into Tor Browser

Plugins or addons may bypass Tor or compromise your privacy. Tor Browser already comes with HTTPS Everywhere, NoScript, and other patches to protect your privacy and security.

https://www.torproject.org/download/

Turvallista systeemiä ei yksinkertaisesti ole olemassa. Kaikkia näitä pystyy vakoilemaan. Turvallisessa laitteessa ei tule olla mitään ylimääräisiä ohjelmia, koska näihin voidaan iskeä ja todennäköisesti isketään. 

Mitä sitten pitäisi tehdä jos haluaa suojella yksityisyyttään. Missään nimessä tule käyttää Microsoft Windows eikä Applea. Molemmat ovat ihan täynnä vakoilulaitteita.

https://www.washingtonpost.com/opinions/2021/07/19/pegasus-spyware-nso-group-threat-democracy-journalism/

Selvää on myös, että sellaiset kuin Facebook ja muut ovat myös vakoiluvälineitä. Sama tietysti koskee kaikkia muitakin yleisesti saatavilla olevia palveluita. Itse en luottaisi Torriin. Tor on tietysti parempi kuin ei mitään mutta sen suoja lienee vaatimaton todellisia tiedustelupalveluita vastaan. Onko mitään tehtävissä? Ei oikeastaan jos suurvalta haluaa vakoilla niin sillä on mahtavat voimavarat käytössään.

Koneessa ei tule olla yhtään mitään ylimääräistä. Kannattaa käyttöjärjestelmä poltttaa DVD:lle ja ajaa sitä sieltä. Näin siihen ei ehkä ehdi tulla vakoiluohjelmia. Kannattaa muistaa, että suurin osa ns. turvallisuusohjelmista ei ole todellisuudessa turvallisia, koska ne on laitettu Internettiin ansoiksi.

Kodachia kannattaa kokeilla.

https://distrowatch.com/table.php?distribution=kodachi

Linux Kodachi

Linux Kodachi is a lightweight Linux distro based on Xubuntu 18.04 and developed for running from a USB or DVD. Kodachi is one of the most secure Linux distros available for personal use, offering an anonymous, anti-forensic, and secure system to users. For even tighter security, Linux Kodachi filters all network traffic by VPN, or Virtual Proxy Network, and a Tor network to obscure your location. This Linux distro also works to remove all activity traces after you use it. Kodachi is based on the stable distribution Linux Debian, with customized features from Xfce for higher stability, security, and singularity.

https://linuxhint.com/most-secure-linux-distros-personal-use/

https://www.qubes-os.org/

https://www.ubuntupit.com/most-secure-linux-distros-for-privacy-and-security/

https://en.wikipedia.org/wiki/Security-focused_operating_system

Turvallisuuden takia ohjelmiston ei tule tallentaa mihinkään mediaan mitään tietoa vaan sitä pitää ajaa suoraan CD:ltä tai DVD:ltä. Sillä nimenomaan tallenteisiin voidaan kohdistaa vakoiua. 

Tails is a security-focused Linux distribution aimed at preserving privacy and anonymity. It is meant to be run as Live-CD or from a USB Drive and to not write any kind of data to a drive, unless specified or persistence is set. That way, it lives in RAM and everything is purged from the system whenever it is powered off. Tails is designed to do an emergency shutdown and erase its data from RAM if the medium where it resides is expelled.[1]

https://en.wikipedia.org/wiki/Security-focused_operating_system

https://en.wikipedia.org/wiki/Tails_(operating_system) 

Kannattaa muistaa, että NSA kaltaisien tiedusteluorganisaatioiden tiedustelua on vaikea estää, koska niillä on käytössään niin suuret voimavarat. Tiedän, että moni patriootti eduskunnassa ja muualla todella pelkää linnatuomioita. Isänmaalliset ja kristilliset voimat toimivat yleensä yhteiskunnan ulkopuolella. Papisto pelkää. Räsänen pelkää. Mutta todelliset isänmaalliset voimat toimivat rukouksen voimalla ja mitä enemmän uskovaisia vainotaan sitä kirkkaampia heidän kruununsa. Tiedän, että ympäri Suomea uskovaiset rukoilevat kovia tuomioita isänmaallisille, että heidän kruununsa entisestään kirkastuisi. Kovat tuomiot kirkastavat uskovaisten kruunun. Jeesus itse toteaa, että viimeisinä aikoina vainot ovat valtavat. Uskovaisia laitetaan suuria määriä vankilaan, joissa heistä kidutetaan tunnustus.

https://twitter.com/PaiviRasanen?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

"Totuudesta syntyy alituisesti ikävyyksiä. Loukatut kansalaiset protestoivat. Huutavat, että olet loukannut heidän parhaita tunteitaan. Etkä ole säälinyt heidän jalostuneiden sielujensa kaikkein hienoimpia kieliä." Dmitri Šostakovitšin muistelmat, s. 77.

https://twitter.com/PuolimatkaTapio/status/1415908115527122947

https://tapio.blog/kirjoitukset/eun-demokratiavaje-ja-sukupuolinakokulman-valtavirtaistaminen/

Kovatkaan tuomiot eivät pysäytä uskovaisia.

https://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/08/piru-merrassa.html

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2021/06/totuus-kiihotti-tampereen-yliopistossa.html

https://markkusiira.blogspot.com/2021/07/globaali-koronatyrannia-vai-vallankumous.html

https://www.theregister.com/2021/07/22/nso_group_denies_everything_stops_answering_questions/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti