lauantai 10. heinäkuuta 2021

Todelliset sotilaat

Amerikka on nyt kohdannut todelliset sotilaat Afghanistanissa. Nämä sotilaat eivät uhoa vaan he toimivat. Heillä ei ole juurikaan aseita, joku vanha AK-47 romu. 

https://yle.fi/uutiset/3-7000509

Heillä ei ole käytössään robottitaisteluvälineitä vaan heillä yksinkertainen rynnäri. Muutama Taleban taistelija pysäyttää amerikkalaisen divisioonan yksinkertaisilla aseilla ja todellisella taistelutahdolla. Jotkut kutsuvat heitä ISIS:seksi toiset al qaidaksi. Selvää on kuitenkin, että he ovat todellisia sotilaita. He eivät pelkää ylivoimaistakaan vihollista vaan toivovat uskonsa mukaan ilman pelkoa. 

Suomen kansa nostaa hattua näille todellisille taistelijoille. Amerikkalaiset joutuvat pakenemaan Afghanistanista valtavien asemääriensä kanssa. Toisella puolella on muutama rättipää ryynnäkkökivääreineen, toisaalla valtava asevarikko.

https://www.aljazeera.com/news/2021/7/9/taliban-says-it-controls-85-of-afghanistan

Häpeävätkö amerikkalaissotilaat itseään kun eivät pärjänneet muutamalla todelliselle sotilaalle? He eivät edes osaa hävetä. Toivottavasti Yhdysvallat kohtelee Afghanistanin sodan veteraaneja heillä kuuluvan arvon mukaan eli häviäjinä. He hävisivät! Muutamalle Beduiinille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti