sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Päivi Räsänen

Merkitystä on sillä, että Suomen sanan- ja uskonnonvapaus näyttäytyy kyseenalaisessa valossa, koska valtakunnansyyttäjä on nostanut prosessin kansan valitsemaa kansanedustajaa kohtaan, sen jälkeen kun asiaa tutkineet poliisiviranomaiset olivat päätyneet siihen, että edellytyksiä rikossyytteille ei ole.

Mikä tekee kuusikymppisestä isoäidistä vaarallisen ja potentiaalisen rikollisen valtakunnansyyttäjän mielestä?

Siihen ei ole järkevää, eikä mitään muutakaan vastausta.

Suomi ja Suomen maine on ainoa varma häviäjä tässä asiassa, riippumatta siitä, mikä aikanaan on oikeuden päätös, sitten kun se vuosien ja  valitusten jälkeen saadaan. Todennäköisesti Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen kautta.

http://timosoini.fi/2021/07/suomella-on-oikeusvaltio-ongelma/

Päivi Räsänen taistelee. Kovat tuomiot uhkaavat. Ympärisuomea Räsäselle rukoillaa rukouspiireissä kovaa tuomiota. Tuomiota joka kirkastaa Räsäsen kruunun. Nimenomaan kovat ovat kirkastavat räsäsen kruunun. Mitä kovempi tuomio; sitä kirkkaampi kruunu. Vuosikymmenten vankeusrankaistus olisi tietysti paras ja varmasti Räsänen itsekin hakee mahdollisimman kovaa tuomiota. Pieni tuomi ei riitä vaan nimenomaan mahdollisimman kova.

https://ranneliike.net/blogit/sateenkaariluuppi/homouden+taustalla+henkiolennot/27688

Mäkynen toteaa, että ”Suomessa on seksuaalivähemmistöillä varsin hyvät – ellei maailman parhaat – oikeudet”. Pride-tapahtumat ovat hänen mielestään liikaa ja kestävät liian pitkään, eivätkä edistä todellista tasa-arvoa. Tästä hän ottaa esimerkkinä sen, että hetero ei voi mennä Pride-kulkueeseen julistamaan avioliiton olevan vain miehen ja naisen välinen. Hän jatkaa tuomalla esiin sateenkaariliputtavien suuryritysten tekopyhyyden ja paheksuu verovarojen käyttämistä liikennemerkkien tai henkilötunnusten vaihtamiseen sukupuolineutraaleiksi.

Mäkynen toteaa, että kouluissa ja varhaiskasvatuksessa ei tule identiteettiä hämmentää eikä Priden sanomaa julistaa. Mäkysen mielestä siniristilippu riittää merkiksi tasa-arvosta.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi myöhemmin että Mäkysen mielipidekirjoituksesta on tehty rikosilmoitus sillä perusteella, että se ”halventaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa”.

Mäkysen kirjoitus on tuttua perussuomalaisten suunnalta tulevaa populisista ja epäloogista kommentointia. Kirjoituksen perusteella Mäkynen ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää, että Pridella edistetään sekä seksuaalivähemmistöjen että sukupuolivähemmistöjen asemaa ja näkyvyyttä yhteiskunnassa, mikä ei ole heteroilta pois, sellaisen väittäminen on perusesimerkki homofobiasta tai laajemmin lhbtqi-fobiasta. Siksi suppeiden avioliittokäsitysten ajaminen ei kuulu Prideen. Mäkynen myös edistää haitallista näkemystä siitä, että seksuaali- tai sukupuoli-identiteetti pulpahtaisi jostain tyhjiöstä myöhemmällä iällä ja että lapset olisivat siitä jollain tapaa vapaita. Tällaisista ajatuksista on vain muutama askel Venäjän ja Puolan ja vastaavien tielle, missä aletaan hillitsemään ”homopropagandaa” ja kieltämään Prideja.

Mäkynen on jäsen eduskunnan perustuslakivaliokunnassa ja työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa, hän on ammatiltaan rakennusmies, verkkosivuillaan hänen iskulauseensa on ”maalaisjärkeä päätöksentekoon”.

https://www.qx.fi/uutisia/247044/kansanedustaja-kirjoitti-etta-priden-sanomaa-julistetaan-liikaa-rikosilmoitus-on-tehty/

Toivotaan, että Mäkysellekin tulee kova tuomio. Tuomion olla rankka ja samalla haastava, joka kirittää uskovaisia. Mahdollisimman kovat tuomiot kirkastavat uskovaisten kruunun.

https://www.qx.se/samhalle/213486/viktor-orbans-svar-pa-kritiken-utlyser-folkomrostning-om-hbtqi-fragor/

https://www.pinknews.co.uk/2021/07/25/reclaim-pride-march-london/

http://www.libertarian.co.uk/lapubs/athen/athen003.pdf


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti