keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Lapset töihin!

Suomessa on otettu sellainen kanta, että lapsia ei laiteta töihin. Kansainvälinen käytäntö on kuitenkin toinen. Erityisesti Suomessa pistää silmiin ns. elokapinanuoriso, jolle ei työ maistu. Elokapinanuoriso kyllä osoittaa mieltään mutta kun sanotaan, että teidän tulisi tienata rahanne itse. Ollaan hiljaan. Mitään ei sanota ollaan vaan. Todellinen suomalainen työläispelle tekee työtä liksalla öin ja päin. Ei ole aikaa eikä varaa osoittaa mieltä. Rahat ovat loppu sanotaan yleisesti. Suomalainen työläinen on siitä ihmeellinen, että hän venyy tiukassa paikassa valtavasti. Valitusta ei kuulu eikä uhota ilmastonmuutoksesta. Lähinnä etsitään seuraavaa ruoan palaa.

https://yle.fi/a/74-20074219

Afrikassa tilanne on toinen. Kansa tekee työtä eikä osallistu mihinkään elokapinoihin tai vastaaviin. Minusta pitäisi tuoda tällaisia afrikkalaisia kovia tekijöitä Suomeen. Vastalahjana voisimme lähettää suomalaisen elokapinonuorison Afrikkaan. Sinne menisivät kaikki homot ja lesbot. Hasta la vista!

https://www.port.ac.uk/news-events-and-blogs/blogs/west-africas-plastic-waste-could-be-fuelling-the-economy-instead-of-polluting-the-ocean-experts

https://panafricanvisions.com/2024/02/kenyan-researchers-warn-against-plastics-recycling/ 

Yleensä kun puhutaan todellisista työläisistä; silloin puhutaan nimenomaan afrikkalaisista ja aasialaisista. Suomalaisesta työläisestä ei voi juurikaan puhua. Parasta olla hiljaa. Suomessakin koulut voisivat kerätä rahaa siten, että oppilaat laitettaisiin kierrättämään muovia ja paperia. Aamulla voisi päivä alkaa siten, että koottaisiin kännyköitä. Ja muuta pienelektroniikkaa. Tälla tavalla saataisiin lopetettua se ikuinen valitus kouluolojen puutteellisuudesta. Oppilaat olisivat onnellisia pienestä nykyisen valtavan tuhlailun sijaan.

https://pietar.in/2024/02/pitenevat-paivat-ja-numero-10/

Kansa kovaan työhön ja hihhulointi pois. Tekoäly ja muu uusia teknologia pitää nyt saada käyttöön. Tylypahka metodi kouluihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti