maanantai 19. helmikuuta 2024

Sotilaallisuudesta

Entinen puolustusministeri sanoo, että sotilaiden kanssa voi vielä keskustella rauhanasiasta, mutta taivas varjelkoon siviileistä, jotka rukoilevat ja uneksivat pääsevänsä niittämään kunniaa sotatantereella. Nuoret protestoivat jo näitä oppeja ja ylipäänsä elämäntavan mielettömyyttä ja tuhoisuutta vastaan. Jokaisen on alettava maailman muuttaminen omasta itsestään, tietoisuudesta että "olen unessa, minut on suggeroitu". Ajatus unesta ja heräämisen mahdollisuudesta on samankaltainen niin buddhismissa kuin syvyyspsykologiassa.

https://www.youtube.com/watch?v=9OeII2OevRE 

Yrjö Kallinen kommentoi sotilaallisuutta, joka on nykyäänkin yleistä. Pelkäävä ihminen tarttuu aseeseen ja ryhtyy sotimaan. Nyt näemme sotilaallisuuttya ympärillämme ja Suomessakin on ryhmiä, jotka haluavat lähteä rintamalle. Valtiota pyydetään sitten apuun kun on terveys mennyt sotatantereella. 

Aikanaan jotkut fantasioivat, että sodista päästään eroon. Ei olla päästy vaan nyt mennään kohti sotilasyhteiskuntaa. 

Sotajärjestelmät tulevat määrittämään mitä ihminen. Itse kannatan kaikkien näiden prosessien kiihdyttämistä (akselerationismi), koska oikein muutakaan järkevää tapaa toimia ei ole. Ehkä loputtamista kiihtyvät prosessit sitten jossain vaiheessa tuovat järkeä ihmisten päähän. Vaikka haaveeksihan sekin varmaan jää. No, ainakin saadaan hienoja tietokonepelejä aikaiseksi. Onhan sekin jo jonkinlainen saavutus.

http://natonalla.blogspot.com/2024/02/ukraina-ja-yhdysvallat.html

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2024/02/kansan-itsepuolustus-ja-kapykaartilaiset.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti