keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Suomesta jätteen polton mallimaa

Suomeen mahtuu kyllä jätteenpolttolaitoksia suuria määrin. Tietyissä piireissä vastustetaan vastuullisten toimijoiden jätteen polttoa. Italiahan on maailman mallimaa monessa mielessä. Suomalaisille on tullut mahdollisuus hyödyntää italialaisia jätteitä. Italian kokoisessa maassa syntyy jätteitä aika paljon. Niitä ei siellä ehditä polttoo. Poltto Suomalaisessa jätteenkäsittelylaitoksessa on ympäristöteko.

Mafia on löytänyt uuden tuottavan kanavan ja tehnyt liiketoiminnasta läpinäkyvää yhdessä suomalaisten energiayhtiöiden kanssa. Suomalaisille energiayhtiöille on annettu ymmärtää, että jätteet ovat tarkastettuja ja poltettava materiaali on turvallista. Mm. omassa kunnassani Vantaalla kodit lämpenevätkin ”tutkituilla” italialaisilla jätteillä. ”Huolta huomisesta on turha kantaa”

Mafia maksaakin jätteiden tuonnista suomalaisille energiayhtiöille riihi kuivaa rahaa. Liiketoiminta on siis erittäin kannattavaa. Milloin energiayhtiöiden hallituksiin tulevat Italiaiset?

https://blogit.perussuomalaiset.fi/tuukka-saimen/italian-mafia-ja-yle/

Suomen luonto on puhdas ja sinne kyllä mahtuu saastetta. Suomen kansa on sen verran köyhää, että sillä ei ole varaa valita mitä poltetaan. Poltettava menee halvimman mukaan.

Tällainen diili on suomalaisille varsin edullinen. Saamme Italiasta rahaa velkojen maksuun ja emme maksa energiasta mitään. Tällainen toiminta hyödyntää suomalaisten mainettu siinä, että kansa kuvittelee suomalaisen luonnon olevan puhdasta.

https://tuukkasaimen.fi/tekeeko-vantaan-energia-businesta-mafian-kanssa/

Suomalaiseen konservatiiviseen arvomaailmaan ongelmajätteiden poltto sopii kuin naula lankkuun eli erittäin hyvin.

https://yle.fi/a/3-10140283 

https://www.voanews.com/a/a-13-2005-03-15-voa34/306247.html

Suomen valtio on sen verran velkaantunutta, että liiketoiminta on otettava sieltä mistä sen saa. Huolta ei kannata kantaa vaan antaa mennä vaan. Sano Koivisto kun konklaavin perusti.

https://italiantaivaanalla.wordpress.com/2019/01/18/italialaiset-ja-jatteet/

https://italianviemaa.blogspot.com/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti