perjantai 16. helmikuuta 2024

Timo Soini etsii kommunisteja

Soinilta on kommunistit hukassa. En tiedä mistä Soini löytää etsimänsä perinteisen työväenluokan mies kommunistit. Onko sellaisia olemassa? Soini etsii, toivottavasti löytää.

"Maalla Heinoosta Kansan Uutiset tuli muutamaan savuun ja kaikki ne tiedettiin, jotka E- liikkeen kauppa- autossa kävivät.

Leipomossa usein ruokatunnilla käytiin läpi Kansan Uutisten Tietoa kaaliin – palstan kysymykset. Koville kommareille lehti tuli kotiin AY- liikkeen lehtisetelin tuella.

Ei kunnon kommari vennamolaista vieroksunut. Puolueen  ”älymystöllä ” tuota vikaa oli samanlaisena ylimielisyyden tautina kuin tämän päivän vasemmistointelligentisialla.

Vasemmisto ei ole enää duunareiden vaan hipstereiden puolue. Kansan Uutisissa esitettiin oikea kysymys, voisiko Li Anderssonin pressakampanjasta olla apua kadonneelle mieskannatukselle etenkin Satakunnan, Keski- Suomen ja Lapin vaalipiireissä.

Kommari näyttää enemmän Turja Lehtoselta kuin Jussi Virkkuselta. Molemmat tyypit tarvittaisiin nostamaan puoluetta."

http://timosoini.fi/2024/02/kansa-s-news-kansan-uutiset/

Soini löytää vain Hipstereitä. Perinteisiä teollisuusduunareita ei enää ole sellaisia määriä, kun niitä aikaisemmin oli. Miehetkin ovat nykyään palvelualoilla.

Timo Soininkin kannattaisi laajentaa ajatteluaan. Nykysuomalainen mies ei enää ole se sama mikä olisi joskus vuosikymmeniä sitten. Uusi aika ja uudet ihmiset. Ei voi mitään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti