lauantai 6. marraskuuta 2021

Päivi Räsänen - uskonsoturi

Helsingin Sanomat kirjoittaa Päivi Räsäsestä, mutta ei julkaise hänen kannanottojaan ja vastineita.

Hesarilla on kova hinku, suorastaan tuska todistella, että maailmanlaajuinen ja masinoitu kansainvälinen ” ääri ” konservatiivinen joukkio tekee propagandaa Päivin puolesta.

Missä maassa oppositiopuolueen kansanedustaja, jolla on hallituksen näkemyksistä poikkeava käsitys avioliiton luonteesta on syyttäjälaitoksen toimesta syytteessä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan? Kyse ei ole Unkarista. Eikä Puolasta.

http://timosoini.fi/2021/11/miksi-paivi-rasanen-kiinnostaa-ulkomailla/ 

Päivi Räsäsestä puhuttaessa tulee heti mieleen -uskonsoturi, marttyyri. Toivottavasti Räsäsestä tehdään marttyyri ja todellinen uskonsoturi.  Hän luultavasti pyrkiikin tähän. Ei pelkästään tuomittu rikollinen vaan uskonsa puolesta taistellut. 

https://ranneliike.net/keskustelu/22994/kansanedustaja-paivi-rasanen-syytteeseen-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan-juttukommentit

https://dealmakerz.co.uk/criticism-of-paivi-rasanens-participation-in-television-entertainment/ 

Päivi Räsänen on ehkä kansainvälisesti Suomen tunnetuin poliitikko. Hänen marttyyriyttäin seurataan ympäri maailmaa. Uskovaitset rukoilevat hänen puolestaan. Räsänen varmasti odottaa kovaa tuomiota iloiten, sillä hän tietää sen kirkastavan kruununsa. 

Meillä JPolissa kannatetaan kovia tuomioita Räsäselle. Nyt Räsänen kirjoitat jonkun räväkän kirjoituksun, että saadaan lisää materiaalia.  Nimimerkki Tuomioistuimille töitä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti