lauantai 20. marraskuuta 2021

Suomi on köyhä maa

Tietyissä piireissä pidetään Suomea rikkaana maana. Todellisuudessa Suomi on köyhä maa, joka näyttelee varakasta.

Päästövähennysten ohella taakkaa ilmastokriisin välttämiseksi jaetaan rahoituksella. Suomen kaltaisten rikkaiden valtioiden on katsottu olevan velvollisia hankkimaan rahoitusta kehittyvien maiden ilmastotoimiin. 
https://ulkopolitist.fi/2021/11/09/kun-oikeudenmukaisuus-on-kiistanaihe-rahoitus-kansainvalisissa-ilmastoneuvotteluissa/

En tiedä millä mittarilla Suomea kuvitellaan rikkaaksi. Ei tarvitse katsoa kuin ulos niin näkee köyhyyden. Ilmasto on ankara, ei tälläisissä oloissa pysty vaurastumaan mitenkään. Suomi on teknologisesti jäänyt jälkeen. Aikanaan Nokian mahtiaikoina ehkä oli jonkinlaiset perustelut sille, että Suomi on varakas maa mutta nykytilanteessa tälläinen ajattelu on sulaa hulluutta, taivaanrannan maalailua.

Etelä-Euroopan maat pitävät suomalaisia lapsellisina ja helposti nenästä vedettävinä ja sitä totta totisesti olemme, koska maksamme rikkaiden valtojen laskut. Italialaisille olemme pelkästäneet maksuautomaatti, maksamme heidän laskunsa aina energiasta ruokaan asti. Suomea riistetään niin kauan kuin meillä jotain on ja sen jälkeen kansa laitetaan kaivoksiin kaivamaan rikkauksia meitä viisaammille. Ilmastonmuutos on uusi vale, jolla meitä kupataan. Perinteinen kuppaus on silti inhimillistä toimintaa tähän kuppaukseen verrattuna. 

Suomalaisille nuorille on koulussa opetettu ihme oppeja Suomen erinomaisuudesta ja tämä on johtanut heidät harhaisiin kuvitelmiin Suomen vauraudesta. 

https://mvlehti.net/2021/11/20/paivan-video-woke-agendan-aktivisti-renaz-

http://jtalous.blogspot.com/2021/11/viherhulluus.html

Suomen nuoriso on järjestään huumeriippuvaista ja muista ongelmista kärsivää. Valtio yrittää pelastaa mitä kykenee tuomalla parempi geenistä kansaa ulkomailta mutta sekään ei onnistu, koska ei sieltä saada kunnon geeneillä varustettua porukkaa Suomeen. Suomeen tulee ne, jotka muualle pääse.

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2021/11/suomi-aina-maksumiehena-eun-rahastoissa.html

https://www.carbonbrief.org/in-depth-qa-what-is-climate-justice 

https://www.vuorio.net/uutiset.html?204201

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti