tiistai 23. marraskuuta 2021

Renaz Ebrahimi ja Esko Valtaoja

Avaruustutkija Esko Valtaoija otti yhteen Renaz Ebrahimin kanssa.

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2021/11/valtaoja-voitti-median-valtavirran.html

En katsonut YLEn ohjelmaa silloin kun se tuli mutta hirveä kohu siitä on syntynyt. Suomi kuitenkin tulee vielä lähiaikoina muuttumaan rajusti. Entinen valtaväestö muuttuu vähemmistöksi. Näin tapahtuu jo keskipitkällä aikavälilläeli alle 50 vuodessa. No, onneksi suurin osa etnisistä suomalaisista ehtii kuolla vanhuuteen ennen tätä.

https://treffit.suomi24.fi/message/show

Suuressa mittakaavassa väestöt ovat aina vaihtuneet valtioita on syntynyt ja sammnunut. Tämä on elämän laki, mutta nyt asiat tapahtuvat poikkeuksellisen nopeasti ja ihmiset ahdistuvat muutoksen nopeudesta. Realistisesti ajateltuna muutos tulee kiihtymään. Väestömuutokset ovat luonteeltaan exponentiaalisia eli ne tuppaavat kiihtymään ja rajusti.

Ilmastonmuutos ja monet muut isot asiat tulevat vain kiihdyttämään muutosta. Tulevaisuudessa joudumme kansakuntana ottamaan kantaa Superälyyn ja sen aiheuttamiin muutoksiin. Otammeko työntekijöiksi Suomeen Robotteja vai ihmisiä. Moni kallistuu Robottien kannalle.

Minulle on useampi veteraani sanonut, että jos hän olisi tiennut sen suunnan mihin Suomi kehittyy hän olisi taistellut Neuvosto-Venäjän joukoissa.

”Eripuraisuus omissa riveissä iskee tuhoisammin kuin vihamiehen miekka” (Mannerheim, C. G. E.: Suomen marsalkan muistelmat). On kauheaa katsoa miten Suomen kansa jatkaa kahtia jakaantumistaan nopeaa tahtia. Jakaantuminen ei tapahdu valkoisiin ja punaisiin, ei oikeistoon ja vasemmistoon eikä köyhiin ja rikkaisiin. Samaan aikaan, kun huomiomme kiinnittyy muukalaisten tekemään väkivaltaan ja muihin rikoksiin, sekä maamme päämiesten ja -naisten heille suomiin vapauksiin ja omien kansalaisten vainoamiseen, samaan aikaan kansainväliset markkinavoimat murentavat itsenäistä päätösvaltaa taloudestamme.

Meidät on haastettu taisteluun suomalaisesta identiteetistä, arvoista ja kulttuuriperinnöstä, joita murentamalla suomalaiset yritetään nujertaa. Meiltä ollaan viemässä itsenäistä päätösvaltaa alistamalla valtiomme globaaliin velkavankeuteen. Kansamme vihollinen, kulttuurimarxismi ei ole poistunut maastamme sotien aikana, vaan soluttautunut yhteiskuntamme rakenteisiin kasvattamaan lapsiamme. Manipulaatio jota on kutsuttu sosiaalidemokratiaksi valjasti suomalaisen koululaitoksen ja median palvelemaan kommunismia, täyttäen oppikirjat valheilla. Väitetään, että tilanne olisi nykypäiviin mennessä muuttunut, mutta oikeasti vain manipulaation välineet ja pelotteet ovat lisääntyneet ja paisuneet.

 https://www.extrauutiset.com/itsenaisyyspaivan-valtakunnallinen-paraati-jarjestetaan-lahdessa/

Tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa moni kokee Itsenäisyyspäivän juhlinnan tekopyhäksi. Isänmaan petturit ovat juhlissa Juhlimassa Suomen tuhoa. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/emailjuuso/ebrahimille-opittavaksi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti