tiistai 17. elokuuta 2021

Afganistan ja Kiina

Afghanistanilla on suuret harvinaisten maametallien varat. Kiina pyrkii hyödyntämään niitä ja estämään amerikkalaisten toimet alueella.

Wionhan on muslimien ja kiinalaisten vastainen media, mutta siellä on kuitenkin tietoa Kiinasta. Intialaisilla ja muslimeilla on omat kiistansa.

http://www.afghanistantimes.af/

https://www.hindustantimes.com/india-news/india-expresses-concern-over-vandalisation-of-ranjit-singh-s-statue-in-pakistan-101629213098763.html 

Muslimit haluavat perustaa Khilafatin (eli muslimien Umman (Ummah)).

https://fi.wikipedia.org/wiki/Umma

http://www.khilafah.com/ 

Muslimeilla on suuret suunnitelmat. Suomen kannattaa pysyä hyvissä väleissä muslimien kanssa. Yhdysvallat voi olla taantuva ja romahtava suurvalta, jonka mukana ei kannata itse mennä romahtamaan. Suomalaisille ei ole mitään moraalisia tai eettisiä syitä tukea Yhdysvaltoja. Yhdysvallat voi näiden katastrofien seurauksena romahtaa äkkiä ja yllättävästi. Aikanaan Neuvostoliittokin romahti sitten lopulta varsin äkkiä ja sama voi käydä Amerikalle vaikka se nyt tuntuukin vahvalta. 

Nyt amerikkaa iskee hurrikaani: Afganista, Korona, Superäly, Sotilasrobotit, usko amerikan vahvuuteen, onko Nato lupaukset tyhjiä, Taiwan, Kiinan nousu, teknologia johtajuuden menetys, omat suuryhtiöt, UFOt, Ilmastonmuutos, Kryptovaluutat, valtavat väestönsiirrot , valtava epätasa-arvo, sukupuoliroolien muutos jne. Käsittääkseni nämä vaikeudet on tarkoituksella luotua sitä varten, että Amerikka romahtaa. Aikanaan Neuvostoliiton (NL) mahtiaikojen aikana tehtiin tarkat suunnitelmat miten länsi räjäytetään pirstaleiksi. Sinällään näiden toteuttaminen osoittaa, että kellä oli käytössään parhaat voimat.

Tälläistä kombinaatiota ei ole Amerikka koskaan aikaisemmin kohdannut. Tuho voi olla nopea ja raju. Amerikka ehkä pyrkii viimeisessä vaiheessa kostamaan oman romahduksensa niille jotka ovat sitä vastaan vehkeilleet. Siirtyykö Amerikka demokratiasta Superälyn johtamaan Diktatuuriin.

https://muslimnews.co.uk/news/middle-east/afghanistan-taliban-surprised-speed-takeover/

https://www.kansalainen.fi/eu-halytystilassa-afganistanin-tilanteen-vuoksi-kreikan-maahanmuuttoministeri-kreikasta-ei-tule-uuden-siirtolaisaallon-lapikulkumaata/ 

https://pt-media.org/2021/08/17/afganistanin-ongelma-ei-ole-talebanit-vaan-islam/

Islam ei ole pelkkä uskonta vaan se on kokonainen maailmankuva. Näitä ei voi erottaa mitenkään vaan ne ovat kokonaisuus. Sitä ei lännessä yleisesti ymmärretä, vaan pyritään pilkkomaan ne osiin.

Ei ole olemassa maallistunutta kansallisvaltiota islamilaisessa maailmassa. Eikä sille ole tarvetta. Islam ja Allah ovat riittävät perusteet organisoitumiselle. Se on nähty monesti. Islamin avulla kyetään hallitsemaan laajoja alueita. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rjaaskel/mogadishun-murretta-pakko-haluta/

Suomen eikä edes Länsimaidet voimilla ei maailmaa muuteta.

https://www.rt.com/usa/532343-white-house-taliban-weapons-sullivan/

https://english.pravda.ru/opinion/147690-new_geopolitical_situation/

https://finnsanity.blogspot.com/2021/07/eliitin-uuden-lock-down-fasismin.html

http://rasismi.blogspot.com/2018/01/amerikka-on-muuttuva-maa.html 

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2021/08/passintarkastus-jarkensa-palauttaneessa.html

https://sarastuslehti.com/2021/08/17/etninen-puhdistus-ja-valtakunnansyyttaja/

https://markkusiira.com/2021/08/18/talibanin-valtaannousu-porttina-euraasialaiseen-jarjestykseen/ 

https://konfliktit.wordpress.com/2021/08/18/afganistan-humanitaarinen-interventio/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti