lauantai 14. elokuuta 2021

Ei turva paikkaa Afganistaneille

Nyt suomalaisten tulee ryhdistäytä ja suoraan Afganistaninaisille, että teille ei anneta turvapaikkaa. Ryhdikkyyttä peliin, ei turvapaikkaa!

Suomi ei ainakaan vielä tarjoa oleskelulupaa niille, jotka työskentelivät Suomen hyväksi Afganistanin kriisinhallintaoperaation alussa. Suomen palveluksessa ollut tulkki pitää tilannettaan epätoivoisena, sillä Taliban-taistelijat lähestyvät Kabulia.

https://yle.fi/uutiset/3-12057098 

Afganistanilaiset ovat pettäneet oman maansa ja siitä heitä ei tule palkita. Lienee kaikille selvää, että jos Afganistanilaisille annettaisiin turvapaikka, niin se loisi Suomeen vaarallisen viidennen kolonnan. Aikanaan he pettivät oman maansa Afganistanin ja mikä heitä estäisi pettämästä Suomea jos he joutuisivat samaan asemaan uudelleen. Petturi mikä petturi!

Erityisesti tulkit ja muut vastaavat ovat pettäneet oman maansa ja siitä heitä ei tule palkita turvapaikalla. Sellaista signaalia ei pidä lähettää! Kova kovaa vastaan se on Suomen kansan etu. 

Afganistanin tilanne muuttuu nopeasti. Taleban valloittaa maan yksittäisiä osia uskomattoman nopeasti … Maa on käännekohdassa ja ihmiset pelkäävät, kuvaili Ellinor Zeino.

Puolitoista vuotta sitten, viimeisimmän Taliban-järjestön kanssa solmitun sopimuksen jälkeen monet ajattelivat, että rauha olisi mahdollinen. Väkivallan lisääntyminen on kuitenkin johtanut vastarintaan Talibania vastaan. Ihmiset näkevät, mitä islamistiliike tekee, miten se hyökkää ja terrorisoi siviilejä. Samaan aikaan Taliban on onnistunut miehittämään suuren osan maata.

– Hallitus heikkenee ja Afganistanin armeija on demoralisoitunut. Siksi yhä useammat ihmiset pakenevat pääkaupunkia kohti. Mutta kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, hän lisäsi.

Toistaiseksi siirtolaisvyöry uhkaa eniten naapurimaita, mutta Zeinon mukaan myös Euroopan on varauduttava afgaanisiirtolaisten massiiviseen hyökyyn.

– Tällä hetkellä Iranin ja Turkin rajalle ilmestyy päivittäin noin 2000 siirtolaista. Mutta he haluavat päästä Turkista Eurooppaan. Turkin suurlähettiläs vahvisti tämän minulle, hän totesi.

 

https://www.kansalainen.fi/euroopan-on-valmistauduttava-valtavaan-siirtolaisvirtaan-afganistanista/

https://rmx.news/afghanistan/europe-must-prepare-for-a-massive-influx-of-refugees-from-afghanistan/ 

https://rmx.news/article/france-and-switzerland-also-suspend-deportation-of-afghans/ 

https://ulkopolitist.fi/2021/06/02/suomen-ulkopolitiikka-perustuu-osittain-jarjestelmaan-jota-ei-valttamatta-ole-olemassa/

http://jpoli.blogspot.com/2021/08/yhdysvallat-paperitiikeri.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti