maanantai 9. elokuuta 2021

Huippuosaajat jättävät Suomen

Suomeen suurin odotuksin muuttanut huippuosaaja Deborah Berebichez jättää yllättäen Suomen ja kansainvälisille huippukyvyille räätälöidyn erikoisohjelman.

Meksikolaissyntyinen Deborah Berebichez oli yksi harvoista valituista, jonka piti osallistua teknologiaosaajille tarkoitettuun 90 Day Finn -ohjelmaan.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008181947.html 

Tälläiset huippukykyohjelmat ovat naurettavia, koska ei kuitenkaan kukaan jää Suomeen. Suomen elintaso ei ole sitä mitä jotkut antavat ymmärtää. Tavallinen elää kurjuudessa. Huippukyvyillä nyt on vähän korkeampi elintaso mutta sillä maailmanmitassa pääse kehumaan. Miten Suomenkaltainen kylmä ja kolkko maa pystyisi kilpailemaan elintasossa? Ei millään. Suomen kannattaa touhuta siten, että ei tarvita ulkomaisia huippuihmisiä kun ei niitä mistään kuitenkaan saada tänne muuttamaan kuin vain yksittäisiä poikkeuksia. Ei kannata luoda sellaista teollisuutta mihin ei saa ihmisiä töihin. Se tulee tosi kalliiksi jos täytyy yrittää tuoda ihmisiä väenväkisin tänne kurjuuteen.

Suomalaisten korkea elintaso ja onnellisuus ovat pitkälti kuplia. Suomalaiset ovat onnellisia, koska suomalaiset osaavat arvostaa niukkaakin elämää. Kun on vähään tyytyväinen niin voi olla onnellinen vähästäkin. Suomalaisilla nyt kuitenkin on kaikki perusasiat kunnossa: on asuntoa, autoa, kesämökkiä jne. Maallinen mammona nyt ei välttämättä tietyn rajan jälkeen lisää onnellisuutta juurikaan. Suomalaisten elintaso on nyt luultavasti kaikkien aikojen huipussa, koska tulevaisuudessa kaikki voimavarat menevät ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Ulkomaalaisia vedetään retkuun antamalla Suomesta täysin epärealistinen kuva. Maa on köyhä ja asukkaat vielä köyhempiä. Muutama hassu miljonääri on siihen se sitten jää. Ulkomaalaisten retkuttaminen on varsin ikävää, koska he kuitenkin pettyvät ja tulee itku silmään kun asiat ovat varsin huonosti.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mattiantero/globalisaation-maksajat-mullistavat-politiikan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti