maanantai 30. elokuuta 2021

Maahanmuuton kannattavuus

Monet haluavat ajatella, että ihmiskunta on matkalla  parempaan tulevaisuuteen ja näin varmasti onkin. Maahanmuutossa ajatellaan monasti, että maahanmuuttajat rupeavat kovasti tekemään töitä. Kukaan ei kuitenkaan julkisuudessa kyseenalaista ihmisten ylivoimaisuutta työntekijöinä? Syytä olisi - sillä tekoäly ottaa suuria harppauksia alalla kuin alalla. Onko ihmisduunarilla tulevaisuutta? Kannattaako Suomen ottaa maahan ihmisiä, joiden työnteko voi loppua varsin äkkiä siihen, että koneet ovat kaikessa ihmistä parempia. Amerikka on jo siirtänyt ns. tappovastuun koneille. Nytkin oli uutisissa, että ns. Drone oli "hoidellut" Isisläisen. 

Ns. Supismi on totta. 20-vuotta sitten Isiksen olisi hoidellut tarkka-ampuja. Nyt tarkka-ampuja on taivaalla. Amerikkaa laittaa tekoälyn Isiksen ja Talibanien kimppuun - tämä on hyvä.

Vallasta taisteleva raivohullu Amerikka tulee laittamaan kaikki voimansa tekoälyn kehittämiseen - dollariakaan ei tulla säästämään - vaan kaikki laitetaan Superälyn kehittämiseen.

http://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/08/usa-menettaa-maailmallisen-johtajuutensa.html

Animatrixissa on Kaupunki 01. Todellisuudessa kaupunki 01 ei ole missään ja se on yhtäaikaa kaikkialla. Se on Piilaakso, Shenzen, Espoon Otaniemi jne. Jokainen tietokone on osa tätä verkostoa - valtavaa viisaiden koneiden verkostoa.

Kiinalaiset kommunisteina ymmärtävät kyllä mikä tilanne on. 

Pekka Roponen vastaa kysymykseen:

Kabbalassa ja VT:ssä on paljon viittauksia avaruusolennoilta saatuun tietoon. Miksi muuten jumalat tulevat taivaalta? Sielujen kierrätys viittaa persoonallisuuden lataamiseen tietokoneeseen, ja jumalahan on tekoäly. VT:ssä kuvataan avaruusaluksia, kts. vaikka Hesekielin juttuja. Egyptiläiset matkivat sarkofageillaan avaruusolentojen hibernaatiolaitteita.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/grohn/paratiisin-ongelma/

https://www.extrauutiset.com/afganistan-luovutetaan-terroristeille-cia-rajaytti-viimeisen-tukikohtansa-kabulissa/ 

https://www.tivi.fi/blogit/korvaako-tekoaly-meidat/af9f112c-efb7-4bb7-8f6d-1edfd7f26f01

http://atk-paivat.fi/2018/S03-Finning.pdf '

Onko ihmisen aika loppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti