keskiviikko 11. elokuuta 2021

Taliban valtaan Afganistanissa

Pikkuhiljaa Taliban nousee valtaan Afganistanissa. Länsimaat ovat osoittauneet paperitiikereiksi kuten olen jo aiemminkin kirjoittanut. Länsimaat eivät ole todellisia sotilaskansoja vaan lähinnä pelkureita. Ainut toivo Länsimaille on tekoälyn ja robottisodankäynnin nopea kehittyminen. Vain roboteilla Länsi voi taistella muslimeja vastaan. 

Minulta on monesti kysytty miten suomalaisilla ja muslimeilla voi olla niin hyvät välit? Monesti Suomesta puhutaan muslimoitumeena kansana ja ihmetellään näin voi olla. Vastaus on yksinkertainen: Suomalaiselle Islam sopii ja sopii erittäin hyvin. 

Suomelle EU:n muslimoituminen sopii, koska Islam edustaa juuri niitä arvoja ja periaatteita mitkä ovat suomalaisillekin rakkaita. Lisäksi Islam heikentää Etelä-Euroopan suuresti ja isänmaallisille tämä sopii. 

https://aboutislam.net/blog/narrative-will-change-if-muslims-are-involved-in-capitol-siege/

Islamista, niinkuin kristinuskosta on monta eri versioita, jotka poikkeavat suuresti toisistaan. Asialliselle muslimille Islam on kuitenkin elämän perusta, jolle hyvä rakentaa. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Taliban

Afganistanissa on sodittu paljon. Siellä ovat olleet englantilaiset, neuvostoliittolaiset ja nyt viimeksi amerikkalaiset. Kaikki ovat joutuneet lähtemään karkuun. Minkä takia sinne on alunperin lähdetty sotimaan? Sitten ihmetellään kun ei siellä pärjätä? 

 https://yle.fi/uutiset/3-12055330

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti