keskiviikko 4. elokuuta 2021

Vaalivoitto varastettiin Trumpilta

Amerikan isänmaallisten keskuudessa pidetään täysin varmana, että vaalivoitto varastettiin Trumpilta. Todennäköisesti isänmaallisissa piireissä Yhdysvalloissa valmistaudutaan nyt sisällissotaan. Joe Biden hallinto on osoittautunut katastrofaaliseksi. Amerikka on joutunut luikkimaan häntäkoipien välistä Afghanistanista. 

Suomen kansan patrioottisten voimien tulee tukea Trumppia Bideniä vastaan. Taistelu tulee olemaan kova ja sankareita tulee paljon. Nyt olisi tilaisuus suomalaisilla lähteä taistelemaan Amerikkaan Trumpin riveissä. Omat aseet mukaan!

https://www.politico.com/newsletters/playbook/2021/08/04/reports-of-trumps-demise-are-exaggerated-493843

Lähitulevaisuudessa ympäri Suomea käydään rekrytoimassa taistelukelpoisia suomalaisia Amerikkaan puolustamaan Vapautta. Tarvittavat välineet jaetaan Toyotan perästä ennalta sosiaalisessa mediassa jaetuissa paikoissa.

https://mvlehti.net/2021/08/04/usan-laatumedia-tarisee-yha-uusien-vaalipetosten-todisteiden-tulviessa-tietoisuuteen-umv-raportti/ 

https://mvlehti.net/2021/08/04/brittituottaja-kommunistisen-hallituksen-neuvonantajat-haluavat-sulkutilan-olevan-ikuinen/ 

https://www.alternet.org/2021/08/far-right/ 

Isänmaallinen, kokeile Isänmaa hakukonetta.

2 kommenttia:

  1. Republikaanisetkaan vaalivirkailijat eivät huomanneet petosta tapahtuneeksi.

    Pääsääntönä vaalipetoksissa on maailmalla se, että hallitseva taho "laskee" äänet, eikä suinkaan oppositio tee vaalipetosta.

    VastaaPoista
  2. USA:n niin iso valtio, että siellä pysty aina jossain tekemään jotain.

    VastaaPoista