lauantai 7. elokuuta 2021

Yhdysvallat paperitiikeri

Nyt on sitten käynyt julki, että USA:n sotilaallinen mahti on varsin vaatimaton. Muutama hassu Talibanisotilas kykenee ajamaan Yhdysvallat karkuun. Oi aiko oi tapoja. Yhdysvallat ei yksinkertaisesti kestä tappioita. Todelliset taistelijat nauravat Amerikalle ja sen heikkoudelle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Paperitiikeri 

https://fi.ww2facts.net/15827-america-becomes-a-paper-tiger.html 

http://www.vallankumous.org/blogi/2010/09/16/paperitiikeri-ja-vanhus-jaavat-sotakoneen-alle/ 

Yhdysvallat on savijaloilla seisova suurvalta, jonka parhaat päivät ovat jo menneet. Seuraava vaihe lienee se, että Yhdysvallat viimeisillä voimillaan pyrkii ottamaan Supertekoälyn käyttöön ettei kaikki menisi kankkulan kaivoon. Amerikka tarvitsee Taistelurobotteja kun Talibaneille riittää yksi AK-47 ja granaatti. Amerikka häpeä!

Afghanistanilla ja Kabulilla ei enää ole kauaa aikaa. Kohta Afghanistan on kokonaan Talibanin vallassa.

https://pajhwok.com/2021/08/07/after-nimroz-jawzjan-also-falls-to-talibans-control/

Isänmaallisille suomalaisille tämä kaikki on hyvä asia. Suomalaiselle patriootille Islam sopii kuin punainen nenä päähän.

https://afghanistananalysis.wordpress.com/afghan-blogs/

Americans have a choice in future, to either leave us alone with our own, let it be barbaric, culture, government, and lifestyle, or when it destroys that, to accept responsibility to replace it with something solid, let it be a forever endeavor. Don't leave us with a vacuum of chaos!


"The U.S. leaves with ZERO boots left behind because, exactly, they were defeated. They run away from the battleground of liberalism with tails between their legs. This is cowardice. If the U.S. didn't fail, they would keep their military presence in Afghanistan forever; that was what and why all Afghans wish for by signing of that security pact. Well, looks like Karzai was more of a realist one, 9 years ago.

Where are all those chants of democracy and liberalism? Where are those NYT writers, who are criticizing 24/7 everything Chinese and Russian?"


Afghaaneja, jotka ovat auttaneet amerikkaa käy sääliksi. Heidän asemansa tulee olemaan karmea. Amerikka tekee mitään auttaakseen näitä säälittäviä ihmisiä.

Amerikka on uskotellut monelle puolustavansa mutta totuus on toinen. Suomessakin on ihmisiä, jotka fantasioivat, että amerikka tulisi Suomen avuksi. Nämä haaveet kannattaa heittää roskakoriin. Heti kun amerikkalaisia tulee ja kaikki rahat menee niin amerikkalaisten sotilaallisuus jää Hollywoodin taistelukuvausten tasalle. Ja tämä on hyvä asia sillä silloin voimme itse päättää omasta tulevaisuudestamme ilman Amerikkaa. 

En näe mitään tapaa, että amerikkalainen pilipali valtio voisi taistellua kunnolla, koska siellä ei kestetä rajuja tappioita. Niitä ruumiita tulee ja paljon. Todellisessa sodassa tappiot ovat väistämättä rajuja. Heikostikin varustautunut mutta päättäväinen vihollinen on vaikea tuhota edes maailman edistyksellisimmilläkin aseilla. Lisäksi taistelussa amerikkalainen sotilas maksaa valtavasti kun taas Talibanien sotilaat ovat halpoja suuren syntyvyyden takia. Isotkaan tappiot eivät tunnu missään, koska taistelijat pääsevät suoraan paratiisiin. Toisin on amerikkalaisilla, missä kehittynyt lääketiede pitää rammatkin elossa, ja tulevat kalliiksi. Afghanistanissa ne pääsevät suoraan paratiisiin. Tämä on se todellinen ero, joka tekee Amerikasta heikon taistelutantereella. Ainut toivo amerikalle on erilaiset tekoälyaseet eli robotit, dronet jne.

Ehkä amerikka voisi kääntyä Islamiin tai kuten asia uskovaisissa piireissä sanotaam palata Islamin huomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti