torstai 19. elokuuta 2021

Presidentti rauhoittelee kansaa

Presidentti pyrkii rauhoittelemaan kansaa. Taistelut riehuvat kovina.


Lähitulevaisuudessa sama tilanne lienee Suomella edessä. Pääkaunkiseutu on vielä hallituksen joukkojen hallussa mutta kapinallisjoukot jo saaneet haltuunsa muut alueelliset keskukset. Taistelut riehuvat ja suomalaisjoukot jättäneet aseensa ja paenneet. 

Presidentti pitää viimeistä tv-puhetta Presidentin linnan alla olevasta bunkkerista. Presidentti rauhoittelee kansaa omaan tapaansa ja sanoo, että Helsinki taistelee niin kauan kun siellä on miehiä ja ammuksia.

Presidentin puhe lyhyesti:

Arvoisat kansalaiset. Maamme on joutunut suuren surun eteen. Kauan vaalittu ja varjeltu itsenäisyys on vaarassa. Joukkomme taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan.Tämä lähetys tulee viimeisiltä hallituksen hallinnassa olevalta alueelta. Pyydämme suomalaisia rauhallisuuteen. Yritämme vielä saada neuvotteluratkaisun aikaan [sensuroitu] joukkojen kanssa. Tilanne on vaikea, joku voisi pitää tilannetta toivottomana mutta niin kauan kuin meillä riittää hallitukselle lojaaleja joukkoja, niin kauan suomen hallitus tulee toimimaan. 

Aikanaan otimme [sensuroitu]pakolaisia Afganistanista ja muualta. Luulimme ja kuvittelelimme, että nämä joukot olisivat sopeutuneet Suomeen. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Tässä teimme suuren virheen. Nämä joukot toimivat systemaattisesti maanalla ja levittä toimintaasta ympäri Eurooppaa. Vain muutamat rohkeat hallitukset euroopassa uskalsivat estää näiden joukkojen toiminnan. Suomi ei kuulunut näihin vaan maksamme nyt rankkaa hintaa sinisilmäisyydestämme.

Viimeisessä vaiheessa Yhdysvallat yritti pysäyttää [sensuroitu] tuhoamalla ydinaseilla merkittämpiä kaupunkeja, jotka olivat kuin dominopalaset. Tappiot olivat karmeat. Viimeisessä vaiheessa amerikka lähetti taistelurobotteja vihollisen kimppuun mutta tämä ei vaikuttanut tilanteeseen mitenkään.

Tähän päättyi lähetys.

https://markkusiira.com/2021/08/19/onko-yhdysvallat-uusi-neuvostoliitto/

https://nypost.com/2021/07/13/fbi-urges-monitoring-of-family-members-and-peers-for-extremism/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti