sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Hintojen nousu - Supistista

Hinnat nousevat, koska teknologian niin kehittynyttä, että hinnat voivat nousta. Kehitysmaiden asema on vankistunut sen verran, että he voivat käyttää enemmän energiaa. Kehitysmaiden avustaminen iskee nyt Länsimaiden nilkkaan, koska näillä avustusrahoilla on saatu kehitysmaiden energiaa kuluttavaa toimintaa. Pyörä on Kiinassa vaihtunut autoon ja samalla Länsimaiden väestö on joutunut siirtymään polkupyöriin. Tämä tilanne on itse aiheutettua. Missä on Rasismi? Ainoastaan rasistisessa ja muutenkin sellaisen touhunnan alaisuudessa, on mahdollista pitää yllä halpaa energiaa. Missä ovat rasistit ja fasistit silloin heitä tarvitaan. 

Länsi oli aikanaan rasistista ja fasistista mutta nyt nämä aatteet ovat kuolleet. Elävä rasismi olisi suojellut Länttä hintojen nousulta, mutta siihen ei kyetty. Nyt elämme aikaa jolloin hintojen nousu on väistämätöntä. Kansa aikanaan luvattiin halpaa energiaa ja halvan energian aika on loppu.

http://suppelaiset.blogspot.com/

Itsellekin todellinen rasismi ja fasismi ovat vieraita aatteita. Suurin osa suomalaisista on ns. Suvakkeja. 

http://jpoli.blogspot.com/2022/06/inflaatio-ja-luonnonsuojelu.html

Hintojen kuuluu nousta rajusti ns. Singulariteettia. Tätä ei valtavirta taloustiede mutta itselle on selvää. Koska olemme jo niin lähellä Singulariteettiä, niin hintojen nousu on väistämätöntä. En ymmärrä miksei näistä asioista puhuta avoimesti vaan kaikki salataan. Suppe on totta!

http://jpoli.blogspot.com/2022/05/onko-putin-john-connor.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti