keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Suomi myi Kurdit

Suomen kurdiyhteisö on huolissaan Suomen, Ruotsin ja Turkin aikaansaamasta Nato-sopimuksesta. Maat allekirjoittivat eilen illalla yhteisymmärrysasiakirjan Naton huippukokouksessa Madridissa.

Asiakirjan mukaan Suomi ja Ruotsi tukevat Turkin linjaa liittyen sen kansallisen turvallisuuden huoliin. Naton jäsenhakijat sitoutuvat muun muassa käsittelemään perusteellisesti Turkin tekemät terroriepäilyjä koskevat, ratkaisemattomat karkotus- ja luovutuspyynnöt.

Kurdit pelkäävät, että Turkki lisää vaatimuksiaan Suomea kohtaan jatkossa ja vaatii luovuttamaan lisää opposition kannattajia Turkkiin.

Suomalais-Kurdilaisen ystävyysseuran puheenjohtaja Sabah Abbas Ali pohtii MTV Uutiset Liven haastattelussa, että onko Turkki painostanut Suomea liikaa hyväksymään ehdot, joilla yhteisymmärrysasiakirja saatiin aikaan.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-kurdiyhteiso-pelkaa-suomen-turkin-kanssa-sopimaa-nato-asiakirjaa-olemmeko-jalleen-myytyja-jonkin-asian-takia/8460434#gs.4yatfb

Suomen valtio on myynyt Kurdit pienestä paperin palasta. 

http://natonalla.blogspot.com/2022/05/suomi-turkki-ja-nato.html

2 kommenttia:

  1. "Suomen valtio on myynyt Kurdit pienestä paperin palasta. "

    No ei ole.EI KUKAAN OSTA PASKAA.

    Kurdeilla ei ole mitään asiaa olla Suomessa muutenkaan.Voisivat suksia kaikki vittuun.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Ongelma Natossa on siinä, että Suomi sitoutuu toimimaan muiden kanssa ja muilla on omat intressinsä.

    VastaaPoista