tiistai 7. kesäkuuta 2022

Timo Soini ja abortti

Abortissa alkanut ihmiselämä tapetaan. Tietoisesti ja harkitusti. Kyse ei ole terveydenhuollosta vaan väkivallasta syntymätöntä lasta kohtaan. Turvallista aborttia ei ole olemassakaan, alkanut ihmiselämä menettää aina henkensä.

http://timosoini.fi/2022/06/minua-ei-saa-huutamalla-hiljaiseksi/ 

Timo Soini riehuu taas Internetissä. Onneksi Soinilla ei ole enää juurikaan poliittista valtaa. Imeisesti pieni piiri vielä fanittaa Soinia, mutta piiri onneksi varsin pieni. Timo Soinilta pitäisi viedä pois loppukin poliittinen valta. 

Meillä JPolissa kannatetaan abortteja, koska aborttien kriminalisointi on niin ongelmallista. Silloin mentäisiin takaisin oloihin, missä naisille tehdään epävirallisia abortteja huonoissa oloissa. Lisäksi jotta aborttien kriminalisointi olisi  järkevään, niin siitä pitäisi rankaista. Raskaudet pitäisi siis aina alkuvaiheessa rekisteröidä ja keskenmenoista pitäisi rangaista. Tämä kuormittaisi valtavasti oikeuslaitosta. Jokaisesta keskenmenosta täytyisi järjestää poliisitutkinta ja päättää syytetäänkö vai ei. Hirvittävä oikeudellinen tutkinta vyyhti. Jokainen raskaana oleva nainen olisi silloin potentiaalinen rikollinen. Oikeutta täytyisi käydä naisia vastaan ja minkälainen olisi tuomio. Jos abortti rinnastettaisiin murhaan niin tuomioiden tulisi olla kovia, eli laitettaisiin valtava määrä nuoria naisia ja lääkäreitä vankilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti