perjantai 17. kesäkuuta 2022

Ilmastosatanistinen kansanliike

Eliitti pyrkii tyhjentämään haja-asutusalueiden asukkaiden lompakot. Tällainen on törkeätä. Ilmastonmuutosta käytetään tekosyynä ihmisisten kiusaamisessa. Valtiovalta ottaa käskyt suoraan Elokapinanuorilta. Nyt vanhemman ja viisaamman väen tulee näyttää nuorille, että Suomessa ei oteta käskyjä eikä ohjeita kansainvälisiltä järjestöiltä vaan Suomen kansa itsenäisesti energiapolitiikkansa. Emme lähde mukaan keski-Euroopan heikkohermoisten peliin vaan Suomen kansa hankkii energian sieltä mistä sen edullisemmin saa. Energian tuonti Venäjältä tulee sallia heti. 

Suomen kansalle ei ole mitään kiistoja Venäjän kanssa. Ilmastosatanistit tuovat energiansa sieltä mistä sitä saa. Suomen täytyy välittömästi irtisanoutua taloudellisten syiden takia ns. Ilmastonmuutoksesta. Suomen kansa ei kiihdytä ilmastonmuutosta vaan päinvastoin hidastaa sitä. Nyt on aika taistella. Ilmastosatanistisen liikkeen tulee lähteä kristilliseltä arvopohjalta. 

Ilmastonmuutos on vale, sitä ei ole olemassa. Poliitikkojen tulee tulla esiin kaapista ja tuoda julki, että he ovat avoimesti Ilmastosatanisteja. Lapsiin kohdistuva Ilmastonmuutos propaganda tulee kieltää välittömästi.

http://jpoli.blogspot.com/2022/06/inflaatio-ja-luonnonsuojelu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti