torstai 29. marraskuuta 2012

Riisto ja luokkasota ikuista

Riisto ja luokkasota ovat ikuisia, taistelu ei tule koskaan loppumaan. Jo Raamatussa puhutaan ikuisesta taistelusta joka velloo universumissa.

Luokkasota ilmentyy usein monella tapaa ja pääasiassa luokkasota (ja sen kaltaiset ilmiöt) eivät mene luokkasodan nimellä vaan ihan jollain muulla.
Vanhan liiton ”karvapersedemari” ymmärtää, että hänen leipänsä on seurausta työnantajan ja työntekijän yheisestä eli firman menestyksestä, koska hän näkee sen läheltä. Tällaisten kanssa voi ”pahinkin” kapitalisti elää ja sopia yhteistyön ehdoista. Nimenomaan yhteistyön, koska toimiva yhteiskunta ei perustu vastakkainasetteluun tai riistoon, vaan ihmisten yhteistyöhön.
http://henriheikkinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125769-luokkasotureille-muutama-huomio

Henri Heikkinen ei ehkä ymmärrä, että ns. kapitalistit käyvät myös toisten kapitalistien kanssa "sotaa".  Esimerkiksi suomalainen media käy sotaa avoimesti juutalaisen globaalin median kanssa. JPoli on osa tätä globaalia juutalaista mediaa ja pyrimme viemään perinteiseltä suomalaiselta medialta kaikki rahat yhteistyössä globaalien juutalaistoimijoiden kanssa. Tälläinen kansallisen tason aseveliyhteistyö ei poista mitenkään näitä ristiriitoja, koska monet tämän ristiriidan aiheuttavista toimijoista eivät halua tehdä yhteistyötä näiden ns. natsitoimijoiden kanssa vaan toimivat yleiskristillisellä pohjalta natseja vastaan.
http://jremes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125764-elakeponzi-kommunistien-salajuoni

http://milttonfriidman.blogspot.fi/2012/11/paivan-paradoksi.html

http://blogit.kansanuutiset.fi/nurkkapoytakirja/luokkasotaa-lietsomassa/

Myöskään iso osa teknologisteista ei suostu tekemään rauhaa työväen liikkeen kanssa, koska osittain työväen ja teknologisen pääoman intressit ovat vastakkaisia hyvin fundamentaalisella tasolla. Sama väistämätön ristiriita koskee myös esim. Microsoftia ja avointa koodia. Rauhaa ei voi tulla, ei koskaan, koska strategiset edut risteävät perustavanlaatuisesti. Konflikti on siis ikuinen, systeemiin itseensä rakennettu. Ja miksi tehdä rauha? Lopullinen rauha tarkoittaisi kaiken kehityksen ja uudistumisen loppumista, koska ei rauhaa ole kuin kuolemassa. Elämä on väistämätöntä ikuista taistelua, koska rauhaa ei ole elävälle olennolle edes olemassa, ei ainakaan kuin hetkellisesti.

Filosofina ja ajattelija en usko, että rauha on edes mitenkään toivottavaa tai edes mitenkään mahdollista, koska elämä itse vaatii sotaa. Sota ei tässä tarkoita sinällään mitään avointa sotaa asein vaan konflikteja ja rajuja hallitsemattomia muutoksia konfliktikentässä. Suoranainen fyysinen väkivalta ei kuitenkaan ole tämän sodan hallitseva piirre jatkuvasti vaan sodassa voi olla pitkiäkin suhteellisen rauhallisia jaksoja mutta väistämättä hallitsematon väkivalta ilmenee myös massiivisen avoimen väkivallan jaksoina. Islamin uskoisilla tämä käsite onkin varsin kehittynyt, koska he juuri näkevät todellisuuden jatkuvana Jihadina.
http://juffo.blogspot.fi/2012/11/tiedeusko-ja-ufot.html

Sota loppuu maailmanloppuun ja tämä on juuri ilmestyskirjankin näkemys. Rajan tällä puolen ei ole rauhan aikaa.
http://fundamentti.blogspot.fi/2012/11/pedon-merkki-jakoon-jo-vuonna-2013.html

http://blogit.mtv3.fi/ymparistossa/2012/11/29/ilmastoneuvottelut-ja-tiede-eivat-kohtaa/

Yksi iso ristiriita näkyy esim. luonnon ja elämän ja kuoleman eli saastumisen välillä. Siinä juuri elämä ja kuolema taistelevat.
http://clericalwhispers.blogspot.fi/2012/12/orthodox-leader-urges-ban-on-lenins.html

1 kommentti:

  1. https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3823385-marx-konferenssissa-kritisoidaan-saalimatta-marxismiakin

    VastaaPoista